Setari Cookie-uri

(P) Cu noua Family Sunca de la Cris-Tim e mai usor sa ai o silueta de invidiat!

Noul produs premium Family Sunca, de la Cris-Tim, este un preparat din carne de porc, satios si apetisant, care va fi de acum inainte aliatul tau de incredere si cand tii dieta.

Nu multe dintre noi au timpul si energia necesara pe care sa le dedice orelor de sport si respectarii unui regim alimentar complicat. Atunci cand te hotarasti sa slabesti, pentru ca nimic sa nu-ti stea in cale, lucrurile trebuie sa fie cat mai simple si usor de realizat. Secretul consta intr-o alimentatie consistenta, care sa tina de foame, sa aiba putine grasimi si sa fie placuta la gust.

Cris-Tim Family Sunca Noul produs premium Family Sunca, de la Cris-Tim, este un preparat din carne de porc, satios si apetisant, care va fi de acum inainte aliatul tau de incredere si cand tii dieta. Cu un gust fin si imbietor, aceasta sunca savuroasa contine 71% pulpa de porc si foarte putine grasimi – sub 3% - fiind astfel o piesa de rezistenta in curele de slabire. Si rezultatele nu vor intarzia sa apara daca renunti la stilul de viata dezordonat: fii tot timpul pregatita si mananca putin si des, cinci mese pe zi!
Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.