Kudika
11 Ianuarie 2012

Am amutit poate pentru ca nu am gandit niciodata ca as putea scrie despre dragoste pentru a face bani.

Sursa: Coffechat.ro

Ce vei simti cand vei intalni dragostea pe care o meriti

Un articol de Alice Nastase Buciuta

"Despre ce scrii?" m-a intrebat directorul companiei care m-a invitat sa calatoresc dintr-o parte in alta a continentului, ca sa vad ultima lor inventie. Iar eu am raspuns: "Despre dragoste"...
despre dragoste

“E o tema foarte buna”, mi-a raspuns el. “Aduce multi bani”, a completat. Iar eu nu am stiut sa duc conversatia mai departe.

Am amutit poate pentru ca nu am gandit niciodata ca as putea scrie despre dragoste pentru a face bani. Mai ales ca, de multa vreme, am impartit oamenii in doua categorii: cei care vor bani si cei care vor iubire, asezandu-ma pe mine, fara ezitari, in categoria din urma.

Eu cred ca nu poti, cautand raspunsuri despre iubire, sa gasesti altceva decat iubire. Cred ca exista oameni hamesiti dupa bani si oameni care tanjesc dupa implinirile inimii inainte de orice altceva pe pamant. Si mai cred ca aceia care scriu despre cautarea iubirii nu pot fi preocupati decat de stradaniile de a ne gasi si de a ne pastra povestile de dragoste cat mai departe de pericole, de ispite, de risipiri.

Nu incadrez dragostea in randul celorlalti demoni. Dimpotriva, Cred ca dragostea e cel mai bun lucru care ni se poate intampla. Si, daca suntem atenti, deschisi, vigilenti, poate fi cel mai durabil adevar al nostru.

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna mai 2017


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: