Setari Cookie-uri

(P) Shopping de vis la New Look!

Noroc ca in toata letargia asta mai avem o activitate care ne poate pune sangele in miscare! Vorbesc de shopping, bineinteles!

Au trecut sarbatorile, s-a dus si Anul Nou cu toate promisiunile sale, lucrurile si-au reintrat intr-o normalitate relativa in care frigul si bugetul ciuntit de Sarbatori limiteaza mult activitatiile si distractia. Ne bucuram de un ceai, de locuri calduroase si vise de primavara.

Noroc ca in toata letargia asta mai avem o activitate care ne poate pune sangele in miscare! Vorbesc de shopping, bineinteles! E terapeutic, revigorant si aduce toata energia proaspata a hainelor noi. Stilurile si posibilitatile sunt nelimitate, in toate vitrinele sunt vise calduroase si colorate! Dar putem face mai mult decat sa privim vitrine, New Look ne ofera toate aceste posibilitati la preturi pe bugetul nostru de acum, cu reduceri de pana la 70%.

Gaseste-ti inspiratia pe www.facebook.com/NewLookRomania. Da like paginii si viziteaza magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.