Setari Cookie-uri

Asa am fost eu fericita... Cele 10 legi-cheie ale unei fericiri frumoase!

Multi ani dupa ce vei fi citit acest articol, cand vei merge in baston, ridurile iti vor defini zambetul si iti vei evalua viata, sper sa iti poti repeta in minte, onest, aceste 10 legi cheie si sa spui ca esti o persoana fericita...

A patra lege cheie: Am facut diferenta.

In viata, primim ceea ce oferim. Atunci cand avem un impact pozitiv asupra unei persoane, aducem acea energie pozitiva si in viata noastra. Incearca asadar sa faci ceva maret, ceva care sa faca o persoana fericita sau sa ii aline suferinta.

Daca facem un lucru bun pentru cineva putem sa schimbam lumea. Poate nu intreaga lume, insa cu siguranta lumea acelei persoane.

A cincea lege cheie: Stiu ce este dragostea adevarata.

cuplu

Gasirea companionului de viata perfect nu inseamna sa incercam sa ne transformam in imaginea pe care o doreste acesta. Inseamna sa fim complet naturali si sa intalnim o persoana care sa aprecieze total acest lucru. Relatiile trebuie alese cu intelepciune. Este mai bine sa fim singuri decat intr-o companie neplacuta. Nu este nevoie nici sa ne grabim. Daca ceva este menit sa se intample, se va intampla, insa la timpul potrivit, cu persoana potrivita si din motivele potrivite.

Inima are propriile ei modalitati de a gasi dragostea. Totul se intampla cu un motiv. Nu exista coincidente. Dragostea este frumoasa si imprevizibila. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa devii o persoana remarcabila. Universul va sti cand esti pregatit pentru dragoste, iar la momentul potrivit, neasteptat, aceasta va aparea in viata ta.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.