Setari Cookie-uri

(P) New Look iti face iarna glam!

Party-uri care sunt garantate sa ne puna sangele in miscare gasim la tot pasul, iar daca cu paltonul potrivit care sa te imbratiseze cu caldura, poti purta chiar si cele mai glam rochite pe dedesubt.

Chiar daca vremea de afara nu pare sa tina cu noi, iar frigul si ninsoarea ne fac sa visam la caldura si vacante exotice, nu trebuie sa uitam ca ne putem distra chiar si in aceste conditii vitrege. Party-uri care sunt garantate sa ne puna sangele in miscare gasim la tot pasul, iar daca ai paltonul potrivit care sa te imbratiseze cu caldura, poti purta chiar si cele mai glam rochite pe dedesubt.

Iarna asta doar preturile s-au topit, la New Look ai reduceri de pana la 70%. Poti sa fii regina balulului si sa te simti sclipitoare in cele mai glam rochite inauntru si super fashion si incalzita afara cu rochitele si paltoanele superbe pe care le gasesti in magazine!

Gaseste-ti inspiratia virtual pe www.facebook.com/NewLookRomania sau vino direct in magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta, pentru a te bucura de o iarna fabuloasa.


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.