Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum nu mi-am pierdut capul la reducerile de anul asta

M-am gandit mai bine si am realizat in ce merita cu adevarat sa investesti: intr-un plan de economisire!

Am trecut de varsta primelor salarii. In tot acest timp m-am intrebat cum reusesc unii sa puna bani de-o parte desi sunt mereu la cumparaturi. Apoi mi-am amintit de blanita aia roz. Habar n-am prin ce sifonier mai zace, chiar cu pretul pe ea. Ce sa mai zic de pantofii colorati pentru kitsch partyul ala? Dar palariile de plaja pe care le uit acasa in fiecare concediu? M-am gandit mai bine si am realizat in ce merita cu adevarat sa investesti: intr-un plan de economisire!

Da, stiu, te-a cam speriat denumirea, dar hai sa-ti spun cat de prietenoasa este aceasta solutie, mai ales ca acum ai la indemana Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

Tu decizi ce suma vrei sa pui deoparte lunar. Si nu trebuie sa faci nimic altceva. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Daca hotarasti ca vrei sa economisesti lunar o suma de pana la 500 de lei, dobanda de care beneficiezi este 5%, iar daca suma depaseste 500 de lei, dobanda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Si asta nu e tot, lunar poti creste suma pe care vrei sa o economisesti, iar conditiile raman neschimbate. Cu siguranta, sunt momente in care chiar ai nevoie de bani, tocmai de aceea oricand ai nevoie poti accesa suma din cont, nu pierzi decat maxim dobanda aferenta ultimei luni.

Practic, poti incepe chiar de maine sa economisesti, dar si sa cheltuiesti mai ponderat. Pe mine, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank m-a ajutat sa nu-mi pierd capul la reducerile de anul asta si sa ma tin departe de ofertele altadata irezistibile, dar si sa-mi fac planuri pentru ce urmeaza sa fac cu economiile mele.

Va fi cu siguranta ceva cu adevarat valoros.

plan de economisire Unicredit Tiriac Bank
Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.