Cununia lui Pepe l-a plasat pe Catalin Maruta pentru prima data in top 10 cele mai populare vedete masculine din Romania. In aprilie, Maruta a avut 80 de aparitii in media, potrivit mediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.

Top 10 celebritati

Luna trecuta, Catalin Maruta a aparut in presa romaneasca mai mult decat de obicei, intrand astfel in topul celor mai mediatizate vedete masculine din Romania. Maruta este cel care a adus cununia lui Pepe cu Raluca Pastrama in direct la Happy Hour, emisiunea pe care o gazduieste la PRO TV. Totodata, faptul ca acesta si sotia sa, Andra, au fost nasii mirilor a contribuit la numarul de aparitii inregistrate in media.

Pepe a urcat cateva locuri in acest top, ajungand de pe a zecea pozitie pe a saptea, de la 62 de aparitii media la 96. Subiectele legate de nunta sa au dus la cresterea vizibilitatii sale in presa.

Pe prima pozitie in clasamentul realizat de mediaTRUST este deja nelipsitul Gigi Becali, despre care s-a pomenit in media de 476 de ori. Comparativ, in martie, acesta a avut 648 de aparitii media.

In topul celor mai mediatizate 10 celebritati feminine se remarca, in aprilie, Andreea Balan, care a avut 37 de aparitii media, la fel ca si Adelina Pestritu. Balan a intrat pentru prima data in top, in parte datorita show-urilor TV la care a fost prezenta luna trecuta. De asemenea, Andreea Patrascu a aparut des in presa, in aprilie, in articole care fac referire la ea si sotul ei, Cabral, si la cum isi petrec cei doi timpul liber.

Nicoleta Luciu si nunta sa cu Zsolt Csergo, care a fost o surpriza, avand loc in aceeasi zi in care cei doi si-au botezat tripletii, a determinat pozitionarea divei pe primul loc in topul celor mai mediatizate 10 celebritati feminine din Romania.

Informatii oferite de mediaTRUST

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: