Setari Cookie-uri

Foto: Prima poza cu Nicoleta Luciu in costum de baie, dupa ce a slabit!

Nicoleta Luciu a revenit la silueta pe care si-o dorea.

Nicoleta Luciu a reusit sa slabeasca - fosta vedeta de televiziune a postat pe contul oficial de Facebook un selfie inspirat de Kim Kardashian, in care isi arata corpul.

Fotografia este facuta intr-un vestiar, iar Nicoleta poarta un costum de baie in culoarea mentei. Pentru a isi ascunde zona taliei, dar si pentru sustinerea sanilor, bruneta a optat pentru un costum intreg.

Cu un machiaj foarte natural (doar fond de ten), Nicoleta pozeaza zambind:

"Sa nu uitati sa faceti miscare in fiecare zi!
Va pup
" - este mesajul care insoteste imaginea.

Sa fie aceasta o poza mai veche cu Nicoleta?

Recent, sotia afaceristului Csergo Zsolt a postat tot pe Facebook o imagine din vacanta - Silicoanele de un kilogram aproape ca ii ies prin lateral; nu doar ca sunt incredibil de mari, acestea au si un aspect inestetic, deformandu-i corpul. A ajuns sa arate precum un trapez: sani uriasi, talie normala si picioare subtiri. Sa nu mai luam in calcul si durerile de spate pe care sigur le are.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Nicoleta a declarat in emisiunea lui Catalin Maruta ca se gandeste serios sa isi faca operatie de micsorare de stomac pentru a scapa de kilogramele in plus:

"Eu in momentul de fata am 63 de kilograme. De trei luni incerc sa ajung la 53 de kilograme si nu reusesc sa dau jos nimic. In permanenta mi-e foame si vreau sa ma operez acum pentru ca daca nu o sa o fac, exista posibilitatea ca mai tarziu sa ajung sa regret ca nu am facut acest gest. Vreau sa previn". - a declarat Nicoleta Luciu.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.