Dragele mele, am vesti importante pentru voi. Incepand de astazi, Tatiana Marinescu este imaginea Kudika. Modelul renumit pe plan international a acceptat pentru prima oara sa semneze pentru o campanie de lunga durata in Romania.

Ieri a fost filmat spotul publicitar pentru noua campanie Kudika – “Fii tu insati”. In premiera in Romania, Tatiana Marinescu este primul model care a transmis live imagini de pe platoul de filmare pe o pagina de Facebook. Vedeta a tinut mortis sa arate tuturor cum este o zi de munca pentru ea: machiaj, coafura, vestimentatie si modeling impletit cu actorie. Imaginile transmise au fost filmate cu IPhone-ul Tatianei.

Tatiana Marinescu s-a nascut in Romania, intr-un sat de langa Targoviste. La inceputul liceului modelul a inceput sa fie prinsa in mrejele fashion-ului, asa ca a participat la un concurs de frumusete. Intrand in lumea modei, Tatiana s-a simtit precum o Alice in Tara Minunilor. A decis ca modelingul este cariera care i se potriveste cel mai bine.

Tatiana Marinescu a lucrat pentru branduri precum Coca-Cola, L’Oreal, Pepsi, Danone, Chio Chips, Blade, Mudo, Gilette, Braun, Schwarzkopf, Interamerican si a aparut pe copertele unor reviste foarte importante precum Elle, Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM, Bride si GQ.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: