Foto: Cum arata locuinta miliardarului Ion Tiriac

Foto: Cum arata locuinta miliardarului Ion Tiriac
Kudika
18 Iunie 2012

Miliardarul Ion Tiriac, in varsta de 73 de ani, detine un penthouse de aproape 2.500 mp in propriul ansamblu rezidential Stejarii, din zona Baneasa. Locuinta omului de afaceri a participat in acest an la Anuala de Arhitectura Bucuresti, insa nu a castigat niciun premiu.

Sursa informatiilor: Wall-Street.ro

Sursa foto: Panourile expuse la Anuala de Arhitectura

Foto prima pagina: Shutterstock

La Anuala de Arhitectura, categoria Amenajari interioare, a participat si firma de arhitectura AA Studio, cu un penthouse de 2.460 mp. Potrivit surselor din piata imobiliara, locuinta ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac si face parte din ansamblul rezidential Stejarii, amplasat pe strada Jandarmeriei, in nordul Capitalei.

Pasiunea lui Tiriac pentru vanatoare se regaseste si in apartamentul sau. Mai exact, locuinta miliardarului include un pat de aproape 16 mp, tapitat cu pielea a doi elefanti, au mai spus surse apropiate miliardarului. Penthouse-ul de 2.460 mp include un dormitor cu o suprafata de 100 mp si o baie de 250 mp.

In proiectul Stejarii, finalizat in anul 2010, mai locuiesc fiul miliardarului, Ion Ion Tiriac, si Adrian Sarbu, fondatorul postului de televiziune PRO Tv.

Proiectul care a luat premiu la categoria Amenajari interioare in cadrul Anualei de Arhitectura din 2012 a fost restaurantul Lacrimi si Sfinti, amenajat de Corvin Nicolae Cristian.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri