Setari Cookie-uri

Concurs Kudika & Levo !

Innoieste-ti garderoba de sezon!

Stim deja, iubesti hainele si desi ai foarte multe, parca nu-ti sunt niciodata suficiente. Chiar daca dulapul tau pare neincapator, cu siguranta o sa gasesti intotdeauna spatiu pentru o rochita noua ori o pereche de jeansi.

Asadar, ne-am gandit sa iti venim in ajutor daca te gandesti sa iti imbogatesti garderoba cu cateva haine noi. Vara este pe sfarsite, asa ca este momentul sa profiti de reducerile sezonului. Te pregatesti deja pentru toamna? Afla care sunt trendurile de sezon si innoieste-ti dressingul cu piese vestimentare si accesorii noi. Cum? Foarte simplu, participa la concursul pe care ti l-am pregatit!

Kudika si Levo.ro te invita la concurs! Poti castiga un voucher in valoare de 400 lei de la Levo! Ce trebuie sa faci? Posteaza pe forumul Kudika in cadrul subiectului "Concurs Kudika si Levo" linkul produsului tau preferat din magazinul online Levo.ro.

Citește și:

Concursul se desfasoara in perioada 20 august – 3 septembrie 2012, iar tragerea la sorti va avea loc pe 4 septembrie!

Castigatoarea va fi anuntata in data de 5 septembrie.

Nu sta pe ganduri, cele mai frumoase produse vestimentare si accesorii Levo te asteapta!

Mentionam ca se vor lua in considerarea doar raspunsurile postate pe forumul Kudika. Pentru mai multe detalii despre concurs, consultati regulamentul.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.