Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Zburati asa cum va doriti

Austrian Airlines ofera calatorilor pe ruta Bucuresti-Viena servicii la preturi avantajoase, pornind de la 89 eur in clasa economy, cu toate taxele incluse. Oferta este completata de diverse modalitati de check-in:pe internet, prin SMS, pe telefonul mobil sau in mod clasic in aeroport si terminalul CAT din centrul Vienei, precum si de bagajul gratuit in limita a 23 kg pentru cel de cala si 8 kg bagajul de mana. In timpul zborului se ofera gratuit ziare, bauturi racoritoare si gustari, precum si briose sau sandwich-uri.

In plus, fiecare pasager isi poate adapta zborul conform propriilor nevoi. Doritorii isi pot rezerva cel mai ieftin taxi spre aeroport, o sedere la noile lounge-uri Austrian, excedent de bagaj, spatiu pentru picioare pe zborurile intercontinentale, meniu cu trei feluri de mancare de la DO & CO sau un upgrade la Business Class. Totul se face simplu pe www.austrian.com.

AUSTRIAN AIRLINES DESCHIDE SASE LOUNGE-URI NOI IN NOUL AUSTRIAN STAR ALLIANCE TERMINAL IN VIENA

-Calitate crescuta a produsului
-Ambianta moderna intr-un decor austriac
-Suprafata lounge-ului marita cu aproximativ 2,000 m²

Austrian Airlines a deschis sase noi lounge-uri in Austrian Star Alliance Terminal Fiecare zona are HON Circle Lounge, Senator/Star Gold Lounge si Business Lounge. Directorul Austrian Airlines Jaan Albrecht explica: “Fiecare etapa de reorganizare este insotita de una de dezvoltare. Aceste noi lonuge-uri din noul terminal Austrian Star Alliance Terminal sunt un pas important spre clientii si viitorul nostru. Noile lounge-uri confera o crestere substantiala in calitatea produselor si serviciilor oferite calatorilor Business Class precum si celor mai frecventi calatori.”

Austrian Airlines investeste peste 90 de milioane de euro in modernizarea flotei intercontinentale

-Intreaga flota long-haul a fost dotata cu noi cabine moderne
-Mai mult confort cu noile scaune din clasa Economy, mai mult divertisment cu noile sisteme integrate si paturi complet extensibile in Business Class.

Austrian Airlines isi transforma intreaga flota si instaleaza noi cabine moderne: toate cele zece aeronave de pe cursele intercontinentale de tip Boeing 777 si 767 vor fi dotate cu noi scaune moderne in Economy Class, un sistem nou de divertisment la bord, precum si noi scaune moderne in Business Class convertibile in paturi complet plane. Design-ul interior este de asemenea reinventat, Austrian Airlines modificand gama de culori din interiorul cabinei. “Investim peste 90 de milioane de euro. O consider ca fiind o investitie importanta in viitorul Austrian Airlines.” a declarat directorul companiei, Jaan Albrecht, care a mai spus ca “Software-ul si serviciile deosebite de la bordul aeronavelor au fost intotdeauna unice. In schimb, pe partea de hardware a fost mereu loc de mai bine. Acum si partea de software si cea de hardware se ridica la standardele noastre inalte.”

Aproximativ 1.1 milioane de pasageri calatoresc pe rute intercontinentale anual pe circa 5,500 de zboruri.

In 2011, Austrian Airlines a introdus scaunele de tip Europa pe aeronavele ce deservesc zborurile pe rute scurte si medii de tip Boeing si Airbus. Pana la sfarsitul primului trimestru al anului 2013, toate cabinele aeronavelor Dash si Fokker vor beneficia de imbunatatiri.
Conversia integrala a flotei se va face sistematic in perioada iernii 2012/2013 si se va finaliza in primavara anului urmator.

Noile scaune Business Class – la fel de confortabil ca propriul pat

Noile scaune high-tech ofera mai mult spatiu si un pat complet rabatabil de aproximativ doi metri lungime. Sistemul inteligent cu perne de aer permite ajustarea fermitatii scaunului conform preferintelor pasagerului. Toate aceastea fac sederea la bord la fel de relaxanta si comoda ca cea din propria casa.Sistemul retine si pastreaza setarile introduse de pasager pe intreaga durata a zborului. Sistemul de masaj incorporat in scaun confera o relaxare totala. Pasagerii pot activa aceasta functie la propriile nevoi. Exista trei pozitionari diferite ale scaunului – Upright, Relax, si Sleep – ce pot fi selectate printr-o simpla apasare de buton. Manarele scaunului ajustabile confera mai mult spatiu, de la 51 cm (20 inch) la aproape 60 cm (24 inch).

Distributia scaunelor permite accesul direct a patru din cinci pasageri la culoar, la bordul aeronavelor Boeing 777. La bordul aeronavelor Boeing 767, toti pasagerii Business Class au acces direct la culoar. Astfel, pasagerii vor zbura mai confortabil, fara a fi deranjati.

Relaxare cu noile scaune ergonomice din Economy Class

Noile scaune ergonomice din clasa Economy de un gri discret au o functie distincta: cand pasagerul coboara spatarul pe spate, scaunul se deplsaeaza automat in fata pentru a asigura o pozitie mai confortabila. Tetiera este special conceputa pentru a oferi suportul si confortul necesar in timpul calatoriei. Scaunul se coboara cu sase grade iar distanta dintre scaune este de 79 cm (31 inch). Asezarea scaunelor ramane neschimbata, cu un aranjament de cate 3-4-3 in Boeing 777 si 2-3-2 in Boeing 767.

Cinema la bord: divertisment la bord de inalta calitate

Vor fi instalate noi sisteme Video & Audio la bordul aeronavelor ce deservesc rutele intercontinentale, pe care pasagerii le pot porni si opri oricand doresc. Fie ca acestia calatoresc in Economy Class sau in Business Class, divertismentul si buna dispozitie sunt garantate de cele mai recente selectii de filme, muzica si jocuri, cele mai noi informatii, shopping si materiale e-reading.
Noile ecrane plate din Busineee Class au dimensiunea de 38 cm (15 inch) air cele din Economy Class au dimensiunea de 23 cm (9 inch). Pentru o vizionare mai buna, pasagerii pot ajusta unghiul ecranului.

Utilizarea ecranului cu sistem touch este simpla: este nevoie doar de o atingere sau alunecare e degetului pe ecran, la fel ca la o tableta sau iPad. Interfata intuitiva este disponibila in limbile engleza, germana si – pentru Orientul Indepartat – japoneza si chineza.
Nou design al cabinelor cu influente austriace

“Coming aboard and spending a holiday in Austria.” Acesta este motto-ul noilor cabine de pe zborurile intercontinentale Austrian. Culorile Austrian Airlines alb, rosusi bleu domina designul avand un efect relaxant si calmant. Scaunele sunt tapitate cu huse gri. La amenajarea cabinelor din business Class au fost utilizate materiale de inalta calitate

Un motiv traditional austriac se gaseste pe peretele din spatele cabinei Business Class: reprezentand cel mai inalt varf muntos din Austria, High Tauern, din muntii Grossglockner.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.