Ei bine, putem spune ca in aceasta perioada agitata de dinaintea Sarbatorilor de iarna, femeile se impart in doua categorii, atunci cand vine vorba de cumpararea cadourilor pentru barbatii din viata lor. Prima categorie ar fi cea a doamnelor care cauta frenetic idei pentru darul perfect pe internet, in magazine, sau chiar in sfaturile prietenilor. Cea de a doua categorie este cea a femeilor care sunt relaxate si respira usurat pentru ca stiu ca vinurile Prahova Valley au venit si anul acesta cu cea mai buna sugestie de cadou pentru barbati.

O sticla de vin bun, linistit sau spumant, au fost mereu bine primite de barbati. Insa de data aceasta, surpriza va fi dubla pentru cel care va primi in dar o sticla de vin Prahova Valley, pentru ca, odata cu gustul unic si rafinat al acestui vin romanesc ii oferiti sansa de a castiga o masina Dacia Duster, unul dintre cele 15 weekend-uri all inclusive la pensiunea Rhein*** Azuga sau una dintre cele peste 900 de sticle de vin spumant.

Asadar ganditi-va, dragele noastre, ce impresie minunata ii veti lasa acelui barbat norocos caruia, oferindu-i o sticla de vin ii daruiti, de fapt, o masina. Nu suna rau pentru un cadou de Craciun, nu-i asa?
Deci, doamnelor, voi in care dintre cele doua categorii de femei va incadrati? Speram ca in cea a femeilor relaxate care stiu ce cadouri sa cumpere.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: