Setari Cookie-uri

Declaratii de dragoste

Pana la urma, luna februarie e luna dragostei!

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine - eu sunt acela. Te iubesc!

Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu DO-RE-MI. Si iubirea incepe cu tine si cu mine!

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine! Te iubesc!

Inima bate si fiecare bataie pe care o simt e pentru tine. Sufletul imi plange e trist ca nu esti langa mine. Corpul simte lipsa prezentei tale aproape de mine. Mintea e goala ,ratacindu-se mereu in mine, departe de tine! Mi-e dor de tine!

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina! I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean! I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine! Tu esti tot ce am mai scump, iubirea mea!

Citește și:

Iubeste-ma azi mai mult ca ieri, in fiecare zi mai adauga un sarut cu care iubirea noastra va fi mai puternica, mai mare, mai arzatoare!

Te iubesc fara intentie, dar daca intentionam sa te iubesc atat de mult ca acum, probabil nu as fi reusit!
Te iubesc cat necuprinsul, cu valuri de dragoste ce-mi parasesc corpul si te invaluie!

Fara tine viata mea ar fi cenusie, dar cu tine e vie, dulce si colorata! De cand te-am cunoscut viata mea s-a schimbat asa cum nu visam niciodata ca o sa fie, m-ai invatat sa iubesc si sa trec peste toate problemele! Te iubesc iubire si iti multumesc!

Alaturi de tine am cunoscut pentru prima data in viata ce este dragostea, ce inseamna sa iubesti cu adevarat si cum e sa stii ca te iubeste cineva. Esti cel mai bun lucru din viata mea, esti jumatatea plina a sufletului meu. Te iubesc!

Te iubesc din toata inima mea si cu tot sufletul meu, fara tine viata mea ar fi pustie si nefericita, doar tu ma poti face fericita si doar tu dai sens vietii mele. Iti multumesc ca existi, dragul meul! Esti totul pentru mine!

Citește și:

Te iubesc foarte mult si nu ai de ce sa te simti stingher cu mine; eu ti-am zis odata "don't u dare!", la care tu mi-ai raspuns: "dare for more!" (aveai in mana un capac de la o sticla de pepsi :D).
Te iubesc, iubirea mea!

Esti parfumul suav al albilor crini ce infloresc in sufletul meu patimas, esti picatura de roua ce se oglindeste pe petala unui trandafir ce se vrea cules. Esti mica raza de soare zglobie ce ma cuprinde in bratele-i calde, esti mireasma vantului de primavara ce-mi mangaie cu tandrete parul.Ai fost un vis, acum esti langa mine soptindu-mi duios,frumoase vorbe de iubire. Te iubesc!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.