Setari Cookie-uri

5 destinatii exotice pe care sa nu le ratezi in 2017

Plaje cu nisip alb si fin. Scufundari printre pesti exotici, peisaje tropicale si petreceri la barul de pe plaja. Poate parea un vis, dar este o vacanta accesibila, mai ales pentru cei care obisnuiesc sa planifice calatoriile din timp.

Daca litoralul romanesc a devenit, mai degraba, destinatie de city break, insulele exotice au castigat teren si sunt pe primele locuri in preferintele romanilor pentru vacante. Consultantul Colored Ideas a realizat o lista de recomandari de care poti tine cont atunci cand iti planifici concediul pentru 2017.

Bali – tara apusurilor de poveste

Este tara in care a calatorit Julia Roberts sa iubeasca in filmul „Eat, Pray, Love”. Mica insula din Indonezia este una dintre cele mai mari atractii turistice din lume. Ghidurile de calatorie descriu Bali ca locul in care turistii stau mai mult pe strazi, printre localnici, decat la plaja. Atat de interesanta este cultura lor.

In Bali, intalnesti la fiecare pas cosuri cu ofrande pe care localnicii le depun in fata casei sau pe mici altare, pentru spirite si pentru cinstirea stramosilor.

Citește și:

Foto : Zephyr_p / Shutterstock

Insula este cunoscuta pentru cele mai frumoase apusuri. Balinezii au amenajat locuri speciale pe plaja, de unde apusul poate fi admirat din baldachinele special construite acolo.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.