Setari Cookie-uri

Advertorial (P) De ziua indragostitilor, rasfata-ti iubitul cu un vin Prahova Valley

Dragele noastre, sper ca v-ati dat seama ca in mai putin de o saptamana este Ziua Indragostitilor. Sau acesta este unul dintre acele momente in care ati uitat complet ca se apropie aceasta frumoasa sarbatoare dedicata iubirii? Nu e nimic, important este ca acum v-am amintit noi de iminenta apropiere a acestei zile si, cum prietenele bune nu va lasa niciodata la greu, v-am adus si cateva sugestii de cadou.

De ziua indragostitilor, un lucru este cert: trebuie sa iti rasfeti iubitul, mai mult decat o faci in viata de zi cu zi. O cina romantica, o seara speciala in doi ori un city break sunt toate niste retete ideale pentru a va arata iubirea. Insa daca vrei ca iubitului tau sa ii placa la nebunie surpriza ta, atunci asezoneaz-o cu unul dintre vinurile Prahova Valley.

Stim prea bine ca vinul era bautura zeilor, asa ca de ce sa nu il faci si pe iubitul tau sa se simta si el ca un zeu? Rasfata-i simturile cu aromele exotice si textura fina a vinurilor marca Prahova Valley si, cine stie, poate la final, iubitul tau va fi un zeu norocos. De ce norocos? Pentru ca vinul Prahova Valley ii poate aduce o super masina Dacia Duster, unul dintre cele 15 weekend-uri all inclusive la pensiunea Rhein*** Azuga pentru doua persoane, sau una dintre cele peste 900 de sticle de vin spumant. Suna tentant, nu?

Asadar, dragele noastre, am stabilit! De ziua indragostitilor, fie ca o sarbatoriti sub forma Sfantului Valentin sau a Dragobetelui, ne surprindem iubitii cu un vin bun Prahova Valley!


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.