Setari Cookie-uri

Mesaje triste

Mesaje triste pentru momentele in care te simti mult prea ranit, dezamagit pentru a-ti exprima sentimentele in propriile cuvinte. Cele mai romantice, emotionante si profunde mesaje triste!

Mesaje triste pentru peroanele melancolice sau pentru cei care doresc sa isi exprime tristetea, dar nu stiu cum. Mesaje triste pentru momentele grele din viata ta.
  • Port in suflet o iubire trista care-mi face pasii grei sa ramana mult in urma ochilor visatori. Nimeni nu-mi mai asterne un zambet la picioare sa-mi fie drumul mai lin, nimeni nu-mi mai spune vorbe frumoase sa-mi fie visele mai luminoase.
  • Mesaje triste Ti-am prins inima in panza saruturilor mele si am crezut ca vei fi a mea pentru totdeauna. Te-am infasurat in visele si sperantele mele si am sperat ca nu vei dori sa le destrami. Si totusi iata ca vraja s-a risipit.
  • Mai dureros decat sa privesti soarele in stralucirea lui arzatoare e sa privesti doi ochi ce si-au pierdut stralucirea de altadata, sa induri o privire distanta ce nu te mai doreste.
  • Am crezut in tine, am crezut in noi, am visat la o viata eterna in doi. Acum s-a sfarsit si inima mi s-a zdrobit. Cum sa fac sa te uit?
  • Dragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem in frau, ne distruge. Cand incercam sa o inchidem, ne inrobeste. Cand incercam sa o intelegem, ne tulbura.
  • Inima mea nu mai bate. Nu am murit. Dar ai plecat din viata mea, din inima mea. Ai sters totul cu buretele si oare de ce, a meritat? Eu acum stau si sufar in tacere, plang, suspin, dar merg mai departe. Oare inima mea va mai bate o data? Ma voi mai indragosti vreodata?
  • Am pierdut o lacrima si dupa ea s-a pierdut un ocean. Am pierdut un vis si dupa el s-au risipit toate. Am pierdut un sarut si dupa el buzele tale. Am pierdut o iubire si odata cu ea te-am pierdut pe tine.
  • Dureaza un minut pentru a te indragosti, o ora pentru a-ti placea de cineva, o zi pentru a iubi dar e nevoie de o viata intreaga pentru a uita pe cineva.
  • Nu inceta niciodata sa zambesti, nici macar macat atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.
  • E atat de trist, dar adevarat, ca momentele frumoase zboara, clipele frumoase trec, raman doar amintirile ce-mi vor spune „a fost o data”.
  • Sunt atat de triste zilele fara tine, ca saruturile pe hartia rece a pozei tale, ci fiecare clipa pierduta din viata mea inima se-mpietreste si mai tare si intr-o zi nu va mai exista decat o poza cu tine inramata intre doua buze de piatra.

Citeste pe Kudika

Citește și:

Mesaje pentru prieteni

Mesaje te iubesc

12 mesaje de dor

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.