Setari Cookie-uri

Video: Decoratiuni handmade pentru Paste

Sfaturi pentru decorarea mesei

Aranjarea mesei de Paste se poate transforma intr-o activitate creativa si placuta pentru toata familia. Ai nevoie doar de cateva materiale ieftine, un dram de imaginatie si multa voia buna.

1. Oua rosii cu paiete

Pentru aranjamentul central de pe masa, nu ai nevoie neaparat de oua adevarate. Acestea sunt foarte fragile iar copiii categoric nu vor rezista tentatiei de a le ciocni. Foloseste in schimb oua de polistiren. Le poti decora intr-o mie si unu de feluri. Noi iti propunem o varianta glam a oualor de Paste.

Procura-ti, asa cum spuneam, cateva oua de polistiren. Le gasesti destul de usor in comert. Apoi scoate din sertare paietele aurii, rosii sau orice alta culoare vrei tu. Poti folosi chiar si floricele aurii desprinse de pe globuletele de Craciun.

Primul pas este sa faci un “brau” din paiete aurii in jurul oului asezat in pozitie verticala. De regula, acesta are deja o linie ramasa in urma procesului de fabricatie asa ca o poti folosi ca punct de reper.

Citește și:

Langa ea, pe dreapta si pe stanga procedeaza la fel insa alterneaza culorile paietelor si apoi alte doua linii din paiete aurii. Te poti juca insa cu ce culori vrei tu. Foloseste-ti imaginatia si adauga paiete verzi sau albastre.

La final, acopera oul cu vopsea cu sclipici rosie. Daca nu ai, acopera oul cu un lipici puternic apoi aplica pur si simplu sclipici obisnuit.Lasa-l sa se usuce apoi repeta operatiunea. Ca sa fii sigura ca rezista, poti sa pulverizezi putin fixativ dar numai in zonele in care ai sclipici.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.