Setari Cookie-uri

Drama Alexandrei Stan: Scrisoare catre artista!

Luptam impotriva violentei!

Dar vrei sa imi spui ca tu esti vedeta internationala, cunoscuta peste tot, cu hit-uri in strainatate, cu o intreaga echipa de comunicare, PR, social media, management etc in spate si tu de un an de zile esti maltratata si nu faci nimic?

O sa te intreb direct si nu vreau sa zici ca nu imi pare rau pentru ce ai patit, dar … Ce exemplu le dai tu tinerelor care te asculta si care te idolatrizeaza? Fetitelor de 12-13 ani care ar face orice sa ajunga la concertele tale? Ca e totul ok sa te bata un barbat si tu sa nu faci nimic? Sau poate ai facut ceva, nu cunosc toate detaliile (abia astept sa aflu ca ma insel). Deja ai trimis poze la presa, l-ai dat in vileag, ai luat atitudine. Dar de ce abia acum?

Nicio femeie nu merita sa dai in ea si niciun barbat care loveste in halul asta o femeie nu e om! Iar sa accepti “tratamente oribile” din partea lui, timp de un, este la fel de inacceptabil. Puteai sa fii legata contractual si financiar oricat de el, o solutie tot gaseai!

Citește și:

Ce as face acum in locul tau? Campanie impotriva violentei asupra femeilor! Cu tine ca imagine! Sa iesi in fata, sa mergi in scoli, sa dai interviuri si sa spui ce ai de spus. Dar nu sa te transformi intr-o victima si sa te plangi! Sa stai cu fruntea sus si sa le spui tuturor ca ceea ce ti s-a intamplat tie este de nepermis!

Nu vreau sa comentez si legat de faptul ca acest Marcel Prodan este si iubitul tau!

Alexandra, fa ceva acum! Pentru toate fanele tale si pentru toate femeile care sunt maltratate de barbati!"

scrisoare preluata de pe blogul sabina-cornovac.ro

Credeti ca aceasta este o campanie de PR si ca Alexandra s-a inspirat din "drama" Rihannei doar pentru a deveni mai populara?

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.