Setari Cookie-uri

Mesaje de prietenie

Mesaje pentru cei mai buni prieteni!

Mesajele de prietenie pot fi o modalitate de a ii arata recunostinta si aprecierea persoanei care ne-a fost aproape, indiferent de momentele pe care le-am trait. Mesajele de prietenie din acest articol sunt potrivite atat pentru o ocazie speciala, cum este o zi de nastere sau pentru o zi obisnuita in care doresti pur si simplu sa transmiti un gand bun oamenilor frumosi din viata ta.

“Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalalt mal.”

“Nu rupe firul unei prietenii, caci daca il legi la loc nodul ramane.”

“Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.”

“O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata!”

Citește și:

“Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!”

“Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.”

“Prietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc!”

“Amintirile care dureaza cel mai mult si mai mult sunt cele legate de oamenii care au fost buni cu tine.”

“Prietenia e o promisiune facuta in inima. In tacere. Nescrisa. E o legatura pe care distanta n-o face sa se desfaca, nici timpul n-o face uitata.”

“Viata e un vas plin de amintiri. Umple-l cu momente de care merita sa-ti amintesti.
Cum sunt cele petrecute alaturi de prietenii tai.”

Citește și:

“Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica... prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei, e o promisiune nesfarsita, e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi.”

“Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.”

“O prietenie adevarata este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic.”


Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.