Setari Cookie-uri

Ultimul Zburator va invita la Concurs!

Echipa filmului Ultimul Zburator ne pregateste surprize din ce in ce mai atragatoare si mai interesante. Printre acestea se regaseste si un concurs special lansat acum cateva zile. Participa si tu!

Va povesteam acum putin timp cum o echipa de oameni a indraznit sa creada intr-un vis pe care l-a transformat in realitate prin forte proprii.

Poate ca ati ghicit sau nu la ce ma refer: ma refer la echipa Ultimului Zburator, cativa oameni care cred ca basmele romanesti merita redescoperite si transmise mai departe. O echipa de oameni care in pofida greutatilor pe care le-au intampinat au reusit sa duca la final un proiect frumos, un proiect minunat plin de energie si ganduri bune.

Asa cum va spuneam, filmul a fost facut din finantare privata, iar intreaga echipa a contribuit cu tot ce s-a putut pentru a finaliza un proiect spectaculos.

Daca acum ceva timp incercam sa va transpun intr-o atmosfera de basm prin mici detalii referitoare la film si printr-un interviu cu Ovidiu Georgescu, regizorul filmului, acum vin cu o surpriza pentru voi.

Citește și:

Au reusit sa lanseze trailerul oficial al filmului printr-un eveniment unic in Romania: peste 100 de zburatori au venit cu motoarele pentru a sustine acest proiect si pentru a-l aduce mai aproape de public, iar transmisiunea a fost redata si in direct pe site-ul oficial al proiectului UltimulZburator.ro

Cu toate acestea, se pare ca ne surprizele nu se opresc aici pentru ca cei de la Ultimul Zburator au pregatit un concurs special.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina oficiala de facebook a filmului Ultimul Zburator, sa raspundeti la o intrebare simpla si intrati automat in tragerea la sorti.

Premiile puse in joc sunt urmatoarele: Invitatii duble la concertele Holograf din perioada 25-26 noiembrie, noul album al trupei holograf impreuna cu un autograf si multe alte premii atragatoare.

Inscrierile se fac AICI.

Citește și:

Succes!

Sursa video: YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.