Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Sperante mari pentru Ziua Sfantului Valentin

Cu siguranta fiecare dintre voi stie la ce ma refer. Acea zi din an, adusa de la americani, cand in sfarsit meritam si noi sa ne bucuram cu adevarat.

Ce-i drept, ca sa primesti un cadou potrivit trebuie sa faci unul si hai sa recunoastem: noi ne pricepem la cadouri.

Eu una, de fiecare Zi a Indragostitilor ma pregatesc pentru cel mai frumos cadou din lume. Toata ziua incerc sa raman pozitiva si cu zambetul pe buze si nu las nimic sa-mi strice buna dispozitie.


Astept seara mai mult ca oricand, acea seara in care voi primi acel cadou potrivit. Cadoul care ma face sa sar de bucurie, sa ma arunc in bratele lui si sa incheiem seara cat mai indragostiti.


Si cum lucrurile nu stau mereu asa cum ne dorim, vine si seara, vine si cutia, emotii, sperante si apoi... hodoronc tronc ma trezesc cu o placa de indreptat parul sau clasica esarfa sau mai rau, un parfum care nici macar nu-mi place dar care-i aminteste de diriginta lui.

Si-atunci, nu-ti vine asa sa o iei la fuga dupa ce tu ai investit in cadoul pentru el, dupa ce te-ai informat ce minge de fotbal e cea mai buna, ce mulineta noua a mai aparut, ce gadget de ultima ora e la oferta?!
Noroc ca de-acum inainte avem si noi sansa garantata sa primim fericite un cadou.

BRD a lansat singurul card bancar preplatit din Romania pe care il poti face cadou. Disponibil pe loc, fara cont curent.
Il puteti cumpara de la orice agentie BRD, il incarcati cu suma dorita si-l faceti cadou. Astfel, cine il primeste poate sa cumpere orice-si doreste din magazinele preferate.


Pentru mai multe detalii intrati pe : www.brd.ro/persoane-fizice/carduri/carduri-prepaid/gift-card.

Acum nu-mi ramane decat sa-i spun si lui de Cardul Cadourilor si sa ma pregatesc de o seara in care voi fi mereu cu zambetul pe buze.

Voi ce cadouri sperati sa primiti?


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.