Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Martie este luna femeii de senzatie la Sun Plaza Shopping Center!

In ziua de azi, femeile indeplinesc mai mult decat un singur rol. Femeia moderna trebuie sa fie in acelasi timp o mama dedicata, o iubita seducatoare si o gospodina harnica, si toate acestea, bineinteles, in timp ce face fata cu brio unei vieti cat se poate de provocatoare.

Pentru ca Sun Plaza intelege femeia moderna, le ofera in luna martie tuturor reprezentantelor sexului frumos sesiuni de rasfat, cadouri si seminarii special gandite pentru nevoile si preocuparile acestora.
Seminariile vor fi organizate in fiecare sambata a lunii martie si vor prezenta doamnelor interesate informatii esentiale din moda, comunicarea in cuplu, parenting sau design interior.

Primul seminar va avea loc chiar de Ziua femeii, pe 8 martie 2014, incepand cu ora 14:45, cand doamnele sunt asteptate la Sun Plaza, in zona restaurantelor, etaj 1, sa discute despre moda si stil cu Ovidiu Buta si Ana Morodan, doua figuri emblematice din peisajul consultantei de moda romanesti.

La seminarul de moda si stilism personal participantele vor afla care sunt tendințele in noul sezon, dar si care sunt cele mai bune trucuri pentru o garderoba de succes. In plus, cei doi stilisti vor oferi sfaturi despre ce forme si croiuri se potrivesc fiecareia, in functie de structura morfologica a corpului, sau cum sa asortezi piesele vestimentare si accesoriile avand in vedere ocazia, momentul si agenda zilei.

Nici elementele de baza nu vor lipsi, asa ca participantele vor afla care sunt piesele ce nu ar trebui sa le lipseasca din garderoba si cum sa se reinventeze vestimentar, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxanta si interactiva.

Participarea la seminar se face gratuit, iar inscrierea aici: https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center/app_1428610414048624, in limita locurilor disponibile. Toate participantele vor primi un cadou din partea partenerilor Sun Plaza.

Iar cum primavara e anotimpul ideal pentru o schimbare de look, sesiuni gratuite de make-up si hair-style oferite de profesionisti vor completa evenimentul.

Sun Plaza te asteapta pe 8 martie sa te sarbatoreasca asa cum se cuvine!

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.