Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Petrece weekendul in pijamale... si in alergare!

Weekendul ar trebui sa fie si este, in teorie, un prilej sa iei o pauza si sa te detasezi de orice iti acapareaza atentia in timpul saptamanii (serviciu, scoala, dupa caz).

Chiar daca unele dintre noi suntem mai dependente de munca, trebuie sa ne acordam si timp de relaxare. Lumina soarelui da o stare de bine, iar miscarea si exercitiile fizice produc endorfine, asa ca de ce sa nu incepi o zi de weekend cu o alergare la putin timp dupa rasaritul soarelui de primavara?

Sub motto-ul „Trezeste-te in alergare!”, asociatia ViitorPlus si Dolce Sport le invita pe toate iubitoarele de alergare si miscare in aer liber (sunt asteptate cu mare drag si incepatoarele) sa participe la Crosul Padurii powered by Dolce Sport, un eveniment ce promoveaza un stil de viata activ si sanatos si sustine cresterea suprafetelor impadurite in sudul tarii. Crosul va avea loc pe 30 martie, in Parcul Tineretului din capitala si le propune tuturor participantelor sa-si asorteze adidasii la pijama, pentru ca la aceasta editie pijamaua este „tinuta obligatorie” de alergare. Orice echipament este „acceptat”, atata timp cat te simti bine in el si ai incaltaminte adecvata.

Fie ca esti deja fana a alergarii, fie ca de-abia acum ii descoperi beneficiile, sau, cine stie, inca nici nu te-ai apucat, vino la Crosul Padurii si ajuta si o cauza nobila ca extra-motivatie, cauza impaduririlor! Rata de impadurire a judetelor din sudul tarii nu depaseste 5%, desi cifra optima pentru judetele de campie fiind de 20% suprafata impadurita. Vei sustine plantarea cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, propusa de campania Padurea Copiilor a asociatiei ViitorPlus!

Cea de-a sasea editie a Crosului Padurii powered by Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: Mini-maraton de 10 km, Cursa Populara de 3 km si doua curse de Copii de 500 si 1000 m, in functie de varstele micilor participanti. Inscrierile se fac online aici. Noutatile pot fi urmarite pe pagina de Facebook CrosulPadurii.

Incuie grijile in casa, ia-ti prietenii, familia, iubitul/a si vino la cros sa ne ajuti sa crestem paduri pentru generatiile viitoare!

Campania Padurea Copiilor a demarat in a doua jumatate a anului 2011 ca parte din programul “Adopta un copac!” derulat de catre ViitorPlus de aproape 7 ani. Pana acum, Padurea Copiilor a fost cauza de mediu la 12 evenimente de alergare in care au luat startul pe distante diferite, de la cros de 3 km, pana la distante de Triplu Iron Man si a atras sustinerea a peste 5500 de alergatori, datorita carora a fost impadurita o suprafata echivalenta cu 12 terenuri de fotbal.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.