Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Roca te trimite la Barcelona!

Istoria unui lider mondial, in 5 intrebari, te pot duce in Catalunya

Roca Obiecte Sanitare a lansat un concurs pentru fanii brandului si nu numai, care ii poate trimite in Barcelona. Prin acest concurs, Roca isi doreste sa introduca publicul in universul Catalunyei, regiunea de unde compania a pornit acum aproape 100 de ani, cu locurile care au inspirat compania sa aduca noi standarde si linii arhitecturale. Excursia oferita ca premiu include punctele de referinta de pe harta turistica a Barcelonei dar si emblematica galerie “Roca Barcelona Gallery”. In plus, Roca Obiecte Sanitare a pregatit si premii speciale: cinci seturi de baterii Monodin de la Roca.

Compania Roca si-a inceput activitatea in anul 1917, sub numele Compania Roca Radiadores SA, singurul sau obiect de activitate fiind la vremea respectiva fabricarea radiatoarelor din fonta pentru incalzirea locuintelor. De atunci, compania a ajuns sa fie prezenta in peste 135 de tari si este lider mondial in productia de obiecte sanitare.

Detaliile concursului precum si intrebarile care va pot aduce un weekend relaxat se pot gasi pe site-ul ro.roca.com. Premiul oferit de companie acopera transportul cu avionul pentru doua persoane, trei nopti de cazare in camera dubla (cu micul dejun) intr-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare de sanatate si vizita la Roca Barcelona Gallery. Iar cele cinci seturi de baterii Monodin de la Roca includ o baterie de lavoar si o baterie de cada-dus cu accesorii, cu mecanisme integrate de economisire a apei.

Dupa aproape 100 de ani, Roca aminteste tuturor clientilor ei de inceputurile activitatii in Catalunya, iar „Roca Barcelona Gallery”, un obiectiv turistic major din Spania, arata drumul parcurs pana azi, ca lider mondial in productii de obiecte sanitare.

Numele castigatorilor vor fi trase la sorti in data de 2 iulie 2014 si vor fi apoi facute publice pe site-ul www.ro.roca.com.

Compania Roca, specializata in zona de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari, are peste 20.000 de angajati si, in acest moment, este lider de piata in majoritatea acestor tari, avand 71 de fabrici si filiale pe tot cuprinsul globului. In Romania, Roca a achizitionat in 2006 divizia de obiecte sanitare a producatorului autohton Cesarom de la grupul austriac Lasselsberger, iar in 2008 s-a lansat official marca Roca pe piata din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.