La noi in birou miroase a plaja si ne gandeam zilele acestea ce trebuie sa ne luam cu noi atunci cand mergem la plaja. Discutia a fost una dintre cele mai placute si ne-a facut pofta de zile lenese petrecute la soare. Ba chiar unele dintre noi isi aduc aminte cu placere de zilele in care isi pregateau cu nerabdare geanta de plaja.

Pentru ca nu suntem egoiste, ne-am gandit sa impartasim cu voi concluziile acestei discutii astfel incat sa fiti complet echipate pentru o zi relaxanta petrecuta la plaja.

foto: geanta de plaja, Shutterstock

1. Crema de protectie solara

Crema de protectie solara nu trebuie sa iti lipseasca din geanta de plaja si cu siguranta este primul lucru pe care trebuie sa il adaugi pe lista. Pielea ta are nevoie de protectie tot timpul asa ca nu uita sa aplici crema de protectie solara cu jumatate de ora inanite sa iesi din casa si din doua in doua ore cand stai la plaja.

2. Prosopul

Ai nevoie de un prosop mare pe care sa il asezi peste sezlong si cu ajutorul caruia sa stergi excesul de apa atunci cand vrei sa te racoresti un pic in mare.

3. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare iti vor proteja ochii de razele puternice ale soarelui si in acelasi timp iti vor completa tinuta de plaja fiind un accesoriu chic si de neinlocuit.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: