Setari Cookie-uri

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din geanta de plaja

Tu ai tot ce iti trebuie la tine?

4. Balsam de buze cu protectie solara

Buzele tale au nevoie de protectie speciala atunci cand stai la plaja pentru ca reprezinta una dintre cele mai sensibile zone pe care razele soarelui o pot afecta foarte repede.

5. Palarie

Palaria este utila atunci cand mergi la plaja pentru ca te va proteja impotriva insolatiei neplacute, dar iti va proteja si parul de razele puternice ale soarelui si de efectul de decolorare pe care acestea le au asupra firelor de par.

6. Apa plata

Hidratarea este unul dintre procesele de baza cu care oragnismul functioneaza. Atunci cand esti la plaja, razele soarelui accelereaza procesul de deshidratare si ai nevoie de cel putin doi litri de apa pe perioada cat stai la plaja.

7. O carte sau o revista

Ti-as recomanda o carte buna, o carte care sa te atraga pentru ca va trebui sa iti ocupi timpul cu ceva din cand in cand. Revistele nu sunt nici ele de evitat, insa in mare parte le rasfoim si ne plictisim repede, pe cand o carte buna ne atrage atentia mult mai mult timp.

Citește și:

8. Muzica buna

Muzica buna vine la pachet cu cartea buna sau cu revista preferata. Impreuna fac un duo de succes iar tu te simti in largul tau.

foto prima pagina: geanta de plaja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.