Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Aplicatia Mobile B@nking de la UniCredit Tiriac Bank te scapa de drumurile in plus!

Pentru ca problemele de care ne lovim nu suporta niciodata amanare, pentru ca task-urile pe care le primim sunt din ce in ce mai multe si cu greu ne mai gasim timp pentru noi insine, UniCredit Tiriac Bank a lansat versiunea imbunatatita a aplicatiei Mobile B@nking, prin care ne putem controla cardurile, creditele si conturile din banca direct de pe telefonul mobil, fara drumuri in plus.

Ce poti face cu aplicatia Mobile B@nking

Intr-un mod flexibil si cat se poate de sigur, utilizatorii de Mobile B@nking isi pot plati acum facturile de oriunde s-ar afla, intr-un timp foarte scurt, pot sa efectueze plati rapide, sa solicite produse bancare precum imprumuturi sau carduri de credit si sa isi constituie singuri depozite la termen. Totodata, clientii pot afla foarte usor care este cea mai apropiata sucursala a bancii sau care este bancomatul care se afla la cea mai mica distanta, prin intermediul hartii cu unitatile bancii si ATM-uri.

Noile optiuni se adauga functionalitatilor deja existente in prima versiune a aplicatiei Mobile B@nking, lansata de UniCredit Tiriac Bank in septembrie 2012, respectiv: informatii sold, istoric cont, istoric tranzactii efectuate cu cardul, plati in lei, transfer intre conturile proprii in lei, schimb valutar, informatii utile (ore limita de procesare a operatiunilor, informatii despre carduri, despre schimbul valutar, numarul de telefon al Call Center-ului), salvarea sabloanelor de plati si sincronizarea cu cele deja existente in Online B@nking-ul UniCredit Tiriac Bank, memorarea beneficiarilor, vizualizarea acestora din Online B@nking si serviciul de cautare dupa denumire.

Varianta imbunatatita a Mobile B@nking, cu un design mai prietenos si noi functionalitati, este in prezent disponibila pentru Android si iOS. Cu toate ca utilizarea de pe alte tipuri de device-uri s-a dovedit mult mai redusa, UniCredit Tiriac Bank pregateste update-uri si pentru sistemele Java si BlackBerry (de exemplu, plati de utilitati).

Pretul abonamentului lunar pentru Mobile B@nking este 2 lei, insa aplicatia poate fi accesata si gratuit, in cadrul ofertelor pentru pachete de produse si servicii ale bancii.

O alta noutate pe care banca a introdus-o si care se poate accesa tot din kit-ul de Mobile B@nking este aplicatia Mobile Token. Aceasta reprezinta o solutie software, accesibila pe telefonul mobil, care inlocuieste cu succes dispozitivul fizic digipass, folosit pentru a genera coduri de securitate necesare accesului in platforma Online B@nking sau semnarii platilor initiate in aceasta. Utilizatorul nu va mai avea astfel nevoie si nici grija unui dispozitiv separat pentru a accesa Online B@nking de pe desktop sau laptop, ci va putea folosi tot telefonul mobil.

Campanie inedita: „Controleaza-ti banca de pe telefonul mobil”

Relansarea este insotita si de o campanie de comunicare desfasurata in mediul online si denumita „Controleaza-ti banca de pe telefonul mobil”. Campania consta intr-o aplicatia interactiva ce poate fi accesata pe www.controlyourbank.ro si care permite formarea unei legaturi unice in timp real intre doua dispozitive conectate la internet. Practic, cu ajutorul smartphone-ului, care se transforma intr-un joystick, oricine poate controla scenele video petrecute intr-o sucursala a UniCredit Tiriac Bank, reconstruita virtual in site-ul campaniei.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.