Exercitiu rapid pentru Deblocare Energetica. Ce sa faci cand esti agresat energetic

Exercitiu rapid pentru Deblocare Energetica. Ce sa faci cand esti agresat energetic
Kudika
29 Iulie 2014

Uneori, expunerea publica (inclusiv pe facebook) atrage asupra unui individ si personaje pe care acesta nu si le-ar dori in preajma sa. Ce facem atunci cand suntem sicanati, jigniti, atrasi in comentarii fara argumente logice?

de Alina Albert, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal

____________

Uneori, expunerea publica (inclusiv pe facebook) atrage asupra unui individ si personaje pe care acesta nu si le-ar dori in preajma sa. Ce facem atunci cand suntem sicanati, jigniti, atrasi in comentarii fara argumente logice, comentarii ce reprezinta doar frustrarile, emotiile distructive ale unei persoane, de obicei cu identitate ascunsa sau falsa?

Am imaginat si practicat un exercitiu energetic. La mine, de vreo 6 luni, a inceput sa functioneze foarte bine. Initial, ii scoteam din lista si ii blocam. Nu este suficient. Pentru ca ei vor ramane in continuare acolo, in proximitatea ta, generand asupra ta aceleasi ganduri si comentarii menite sa te secatuiasca energetic, ascunzandu-se sub un nou profil fals.

Exercitiu de deblocare energetica in 5 pasi

Foto interior si prima pagina: Fericire, Shutterstock

1. Asaza-te cat mai comod in fata unei ferestre, cu fata spre rasarit

2. De obicei, cel care ne agreseaza energetic ne scrie diverse mesaje cu un continut acuzator, jignitor etc. NU CITI PANA LA CAPAT, ORICAT DE CURIOS/A AI FI. Daca atacul este unul telefonic, inchide conversatia, nu-l lasa sa termine ''ofensiva''. Astfel, te vei pozitiona intr-un teritoriu pe care il controlezi energetic.

3. In mintea mea, singurul ganditor sunt eu- eu aleg la cine si ce anume sa ma gandesc; vizualizez mental ''oceanul meu de ganduri''… si nu reperez niciun pirat, nicio nava intrusa in imensa mea intindere… de ganduri...

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri