In viata oricarei femei, apar situatii neasteptate, provocari, care ne zguduie echilibrul interior si ne arunca uneori, intr-o mare de tristete si deznadejde.

Avem momente in viata, cand ne simtim efectiv coplesite de responsabilitati, sau cand se intampla in viata noastra, evenimente care ne schimba cursul vietii si ne fac sa ne intrebam: "Oare de ce mi se intampla mie toate acestea?"

Se intampla uneori ca, in urma unei mari provocari, sa nu reusim sa ne mai revenim, sa ramanem cu tristetea si cu gandul ca viata a fost nedreapta cu noi; sa ne lasam invinse si sa nu mai gasim puterea de a ne ridica si a continua.

De cate ori ti s-a intamplat sa te gandesti ca viata este nedreapta si ca nu ai puterea sau sustinerea necesara pentru a putea merge mai departe?

De cate ori te-ai simtit trista si fara chef de viata?

De cate ori ai trecut prin provocari, care ti-au marcat cursul vietii?

Cu siguranta fiecare dintre noi, a trecut la un moment dat in viata, prin situatii care i-au zguduit echilibru interior si care, poate, au lasat-o mai vulnerabila in fata vietii.

Inainte de a merge mai departe, este foarte important sa intelegem ca provocarile sunt necesare pentru cresterea si evolutie individuala. Ele ne dezvolta abilitatile si ne slefuiesc personalitatea. Dar cel mai important, provocarile ne ajuta sa descoperim cine suntem cu adevarat si cum ne comportam in momentele dificile din viata.

Cand lucrurile merg bine, ne simtim fericiti, increzatori, insa momentele dificile sunt cele care ne arata cine suntem cu adevarat.

Fiecare dintre noi, a venit cu un scop pe acest Pamant si are capacitatea de a face orice isi doreste. Este adevarat ca fiecare dintre noi are parte de provocari in viata de zi cu zi. Insa pentru a le putea depasi si a ne putea trai scopul vietii, trebuie sa ramanem concentrati pe a ne mentine pozitivi si a vedea mereu partea plina a paharului, chiar daca uneori poate parea chiar imposibil.

In continuare voi prezenta 6 pasi care sa ne ajute sa depasim orice obstacole si a ne putea ridica de fiecare data, mai puternice si mai determinate:

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: