Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Pastreaza amintirile dragi aproape de tine, ani si ani de-a randul!

Ne plac fotografiile, iar o vacanta fara fotografii este o vacanta fara amintiri. Cu aparatul foto, cu smartphone-ul sau cu tableta, fotografiile facute de tine in vacanta, pot fi selectate si adaugate intr-o CEWE FOTOCARTE pe care o vei rasfoi cu placere alaturi de cei dragi, ani si ani de-a randul. CEWE FOTOCARTE o amintire minunata si un cadou fabulos, iar design-ul si calitatea ei sunt la cele mai inalte standarde posibile.

5 ocazii ideale pentru a-ti face o CEWE FOTOCARTE

Amintiri pentru cei dragi
O CEWE FOTOCARTE cu fotografiile din vacanta poate fi cadoul perfect pentru tine si cei dragi. Intra aici si vezi cat se simplu e sa iti faci o CEWE FOTOCARTE.

City Break
Chiar si o escapada de weekend poate fi surprinsa in zeci de fotografii pe care le poti revedea oricand rasfoind CEWE FOTOCARTEA ta.

Petrecerile de vara
Petrecerile de neuitat din vara asta le poti aduna intr-o CEWE FOTOCARTE si le poti revedea oricand ti se face dor de acele momente.

Surprize pentru copii
Copiii de toate varstele adora fotografiile din vacanta. O CEWE FOTOCARTE poate fi un suvenir surpriza cu amintirile din vacanta de la bunici sau din tabara. Impreuna cu copilul tau, poti selecta pozele cu aventurile traite in vacanta si puteti scrie impreuna scurte descrieri fiecarei fotografii.

Evenimente speciale
O nunta sau un botez sunt evenimente ce trebuie neaparat surprinse in fotografii. Oricine isi doreste sa revada fotografiile din momentele traite o singura data in viata. Realizeaza o CEWE FOTOCARTE, vei avea la indemana amintirile frumoase si le vei putea revedea oricand.

Esti inca in vacanta? Trimite celor dragi vederi direct din vacanta ta!
Daca te afli inca in vacanta avem vesti bune pentru tine! CEWE a lansat de curand aplicatia pentru mobil, care iti permite sa transformi pozele direct de pe telefon sau tableta, in felicitari, obiecte cadou personalizate, CEWE FOTOCARTE si multe alte produse. Poti descarca aplicatia de aici.
Fa-le o surpriza celor de acasa si trimite-le direct de pe telefon o felicitate cu poze din vacanta ta!

Sa realizezi o CEWE FOTOCARTE va fi simplu si distractiv:

Pasul 1. Intri pe www.cewe.ro
Pasul 2. Descarci softul pe calculatorul tau
Pasul 3. Incarci fotografiile
Pasul 4. Felicitari! Fotocartea ta este gata!

Un curier iti va livra acasa CEWE FOTOCARTEA ta preferata!
Intra chiar acum pe www.cewe.ro si fa-ti cadou o CEWE FOTOCARTE!


Kudika
5 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.