Setari Cookie-uri

5 Mesaje de multumire special scrise de catre personalitati faimoase

Te asteptai la asta? Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, John Lennon si alte personalitati isi exprima multumirile prin intermediul scrisorilor! Vezi despre ce este vorba.

Avem adesea tendinta sa judecam oamenii din jurul nostru si nu numai fara sa avem rabdare sa ii cunoastem. Punem etichete si ne ghidam dupa stereotipuri si prejudecati eronte.

Cand vine vorba despre persoanele publice lucrurile deja se agraveaza. Foarte putini dintre noi au ocazia sa interactioneze cu asfel de oameni si sa vada cum sunt ei de fapt intr-o zi obisnuita. Adesea ii judecam dupa aparitiile din presa, dupa conturile pe retelele social media, aparitiile TV si toate informatiile publice.

Nu ne gandim ca de fapt aceste lucruri alcatuiesc o masca a persoanei respective astfel incat sa nu devina vulnerabila. Ne gandim de cele mai multe ori ca sunt persoane fara suflet care nu dau doi bani pe sentimentele celor din jur si cred ca totul li se cuvine.

foto: scrisoare, Shutterstock

Cateva dintre personalitatile celebre au demonstrat ca nu sunt asa si ca ne inselam in privinta lor. Rasfoind paginile de internet, am dat peste cateva scrisori redactate de catre oameni faimosi pe care cu siguranta le veti aprecia si voi.

Citește și:

1. Dupa o noapte agitata in care John Lennon apare sub influenta alcoolului intr-un bar si strica un recital, i-a trimis acrtitei Pam Grier urmatoarea scrisoare de multumire:

Draga Pam,


Imi cer scuze ca am fost atata de nepoliticos si vreau sa iti multumesc ca nu m-ai plesnit.


John Lennon
P.S. Harry Nilsson isi cere si el scuze.

2. Marilyn Monroe ii multumeste lui Volkmar von Fuehlsdorff pentru un cadou.

Draga domnule Volkmar von Fuehlsdorff,


Va multumesc pentru sampania trimisa.
A ajuns, am baut-o si am fost fericita.
Multumesc inca o data.

Toate cele bune,
Marilyn Monroe

3. Impresionat de cartea lui Yann Martel, "Viata lui Pi", Barack Obama i-a trimis o scrisoare de multumire.

Domnule Martel,


Eu impreuna cu fiica mea am terminat de citit "Viata lui Pi". Amandoi am cazut de acord ca ne plac foarte mult povestile cu animale.

Citește și:

Este o carte incantatoare – o eleganta dovada a faptului ca Dumnezeu exista si ca povestile au o putere deosebita.

Multumesc inca o data.
Barack Obama.

4. Audrey Hepburn i-a scris o scrisoare de multumire celui care a compus soundtrack-ul pentru unul dintre filmele in care a jucat.

Draga Henry,

Doar ce am vazut poza noastra – Breakfast at Tyffany’s – de data aceasta cu interventia ta.

Un film fara muzica este precum un avion fara carburant. Cu toata acesata munca frumoasa dusa la bun sfarsit, suntem inca cu picioarele pe pamant, intr-o lume reala. Muzica ta ne-a ridicat de jos si continua sa ne poarte pe cele mai inalte culmi. Tu ai reusit sa exprimi tot ceea ce nu putem spune prin cvinte sau arata prin imagini. Ai facut acest lucru cu atat de multa imaginatie, amuzament si frumusete.

Esti cel mai sensibil compozitor.

Citește și:

Iti multumesc, draga Hank.

Cu multa dragoste,
Audrey [Hepburn]

5. Conan O'brien a fost invitat la balul bobocilor de catre o tanara entuziasta. Iata ce i-a raspuns acesta.

Draga Nikki,

Iti multumesc pentru onoranta ta oferta. Este minunat sa stiu ca am o fana atat de devotata si sunt sigur ca vei avea un partener minunat la balul de absolvire (eu nu am fost la al meu...este o poveste foarte trista).

Din pacate, m-am insurat de curand si sotia mea nu imi mai epermite sa merg la baluri de abslovire cu fete frumoase de 16 ani. Cu toate acestea, a fost foarte frumos din partea ta sa te gandesti la mine. Iti multumesc frumos si iti doresc o seara placuta.

Prietenul tau,
Conan

Sursa articol: Mentalfloss.com

Foto prima pagina: scrisori vechi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.