Setari Cookie-uri

Ai avut probleme in relatia cu tatal tau? Atunci TREBUIE sa citesti ACEST ARTICOL!

Sonja Keller descrie 5 caracteristici ale femeilor care se confrunta cu probleme in relatiile de dragoste, probleme ce isi au de fapt originea in relatia pe care acestea au avut-o cu tatal!

3. Ai nevoie ca partenerul sa te asigure in permanenta de afectiunea si iubirea sa

Ai tendinta de a te compara cu fostele din viata partenerului tau sau cu oricine altcineva de pe planeta. Daca ai avut probleme legate de tatal tau in copilarie, este posibil ca acum sa simti in permanenta nevoia ca partenerul sa te asigure de dragostea si afectiunea lui. Esti nesigura pe tine si in consecinta esti nesigura de sentimentele partenerului tau.

In mod subconstient, iti spui tie insati “nu sunt suficient de buna”, “ma simt neiubita si nedorita” si ai nevoie de partener pentru a-ti infirma aceste lucruri si a-ti confirma ca esti de fapt buna, esti iubita, esti dorita… Aceasta problema emotionala poate deveni epuizanta in timp si il poate indeparta pe partener, confirmandu-ti una din fricile cele mai mari pe care le-ai proiectat in subconstient: aceea de a fi neiubita si nedorita. Spune-ti adesea tie insati ca te iubesti si ca te accepti asa cum esti.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.