Primesti cashback pentru cumparaturile pe Carrefour Online

Primesti cashback pentru cumparaturile pe Carrefour Online

Incepand de saptamana trecuta, pentru cumparaturile Carrefour Online prin intermediul CashOUT primesti bani inapoi!

Incepand de saptamana trecuta, pentru cumparaturile Carrefour Online prin intermediul CashOUT primesti bani inapoi! Astfel, pentru fiecare data cand vrei sa cumperi alimente, produse de curatenie sau orice altceva, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi Carrefour Online din CashOUT. Apoi cumparaturile le faci la fel ca si pana acum. carrefour_online

Carrefour Online este un hipermarket online prin care poti face exact aceleasi cumparaturi ca in magazin, bucurandu-te de confortul casei tale. Astfel vei evita cozile interminabile din magazine, aglomeratia din oras si greutatea pungilor cu cumparaturi. Magazinul online iti ofera posibilitatea de a alege ziua si orele de livrare, serviciu oferit in premiera in tara.

Iti poti achizitiona toate produsele preferate pe care le alegeai, de obicei, din magazin: legume si fructe, produse delicioase de brutarie, produse din carne, produse de igiena si infrumusetare, produse de curatenie si intretinere, electronice si electrocasnice si multe altele.

Momentan aceste servicii sunt disponibile pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

In plus, ai cashback de 1,5%!

Foto homepage: Shopping, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri