1. Black Friday 2014 - Lista de cumparaturi

Organizarea este cuvantul cheie al acestei zile. Chiar daca, in general, sesiunile noastre de shopping se mai incheie si cu decizii impulsive, e bine ca pentru cea mai mare zi de reduceri din an sa ne pregatim cat mai bine. De aceea, iti sugeram sa iti faci o lista cu produsele pe care vrei sa le achiztionezi de Black Friday, astfel incat sa stii care e magazinul sau magazinele in care vei gasi produsul respectiv.

Black Friday la bilete de avion: pregateste-te sa calatoresti in cele mai frumoase destinatii!

2. Black Friday 2014 - Magazine preferate

Din nou liste. De data aceasta insa, vorbim de magazinele preferate. Fie ca e vorba de o poseta noua, un ceas pentru iubit, carti pentru o prietena sau o tableta pentru parinti, e bine sa asociezi produsele din lista de cumparaturi cu cel putin 2 sau 3 magazine. De ce nu doar unul? Pentru ca de Black Friday mii de oameni urmaresc cele mai bune oferte, iar stocurile sunt limitate.

3. Black Friday 2014 - Super shopper

Preturi promotionale de Black Friday si ofertele foarte bune atrag atentia cumparatorilor online intr-un numar mult mai mare decat intr-o zi obisnuita, astfel ca rapiditatea cu care finalizezi comanda este esentiala. Iti recomandam, dupa ce ai parcurs primii 2 pasi, sa te familiarizezi cu magazinele de la care intentionezi ca achitionezi produse. Arunca o privire atat la produse, cat si la tabelul lor de marimi - acestea pot varia in functie de producator. De asemenea, daca nu ai mai plasat comenzi in trecut la acel magazine online, asigura-te ca ai un cont creat astfel incat sa limitezi timpul de finalizare al achizitiei.

Pentru o lista concentrata a magazinelor online, iti recomanda sa arunci o privire la colegii nostri de la CashOUT, acolo unde vei gasi peste 200 de magazine online.

Placi de par profi care fac toti banii... de Black Friday!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: