Setari Cookie-uri

4 recomandari de evenimente pentru weekend

Weekendul viitor ne pregatim de Craciun, dar pana atunci avem recomandari faine pentru voi.

Se anunta zile fara ploaie, ba chiar cu soare, deci nu avem niciun motiv serios pentru care sa nu iesim din casa si sa nu ne bucuram de evenimente.

Sambata, 13 decembrie, la Bar Eic avem o noua editie a targului EPIC de Craciun. Veti gasi aici multe lucruri facute de mana sau selectate cu drag de participanti, asadar daca sunteti in pana de inspiratie, atunci veti gasi lucruri simpatice pentru cei dragi aici.

Un alt super targ de Craciun este Marché de Noël, targul cadourilor de designer. Are loc pe 13 si 14 decembrie, la Casa Universitarilor, loc unde ne vom intalni cu designerii si cu toate colectiile lor – obiecte de design, bijuterii de autor, creatii vestimentare, bunatati, produse beauty si bio.

Pe 13, dar si pe 14 decembrie ne intalnim la cumparaturi cu buget redus la Dianei 4, unde de la 10:30 pana la 18:00, avem Yard Sale de decembrie. La etaj si demisol vor fi haine de toate felurile, incaltaminte, bijuterii, carti si obiecte deco ce isi cauta noi proprietari.

Citește și:

Duminica, iubitorii de pisici sau cei care vor sa ofere un pisoi drept cadou de Craciun sunt asteptati la Cafeneaua cu Pisici. Multe pisici, atat mari, cat si mai mici, se pregatesc sa primeasca de la Mos Craciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o familie grozava. Editia de Craciun se organizeaza pe 14 decembrie, intre orele 13:00 si 19:00, la Morgan La Dud.

Cititi mai multe pe Getlokal.ro.

foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.