Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cadoul cu care nu poti da gres!

Pppssst! 6 ca vine 14!

Daca esti o femeie in cautarea unei sugestii perfecte pentru cadoul tau de Valentine’s Day, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai like sau share acestui articol pe pagina ta de Facebook. Iubitul tau va intelege aluzia (cat de cat) subtila si se va pregati corespunzator. :)

Daca esti barbat, ai nimerit in locul potrivit! Acest text iti va face viata mai usoara pe 14 februarie! Iata cum:

BaiatulCuFlori.ro iti ofera aranjamente si buchete potrivite pentru orice ocazie in care trebuie sa oferi cadouri

…inclusiv pentru Valentine’s Day! Poti comanda astazi buchetul pe care vrei sa-l primesca iubita/sotia pe 14 februarie. Si ca, sa-ti iei de grija, ii poti comanda florile si pentru 1/8 martie, aniversarea zilei de nastere si onomastica matusii de gradul trei. Noi iti tinem agenda evenimentelor si ne ocupam de livrarea florilor in zilele stabilite acum si peste 5 ani. Pentru ca oricum tu ai suficiente pe cap!

Cadouri de Valentine's Day: Personalizeaza ca sa scapi mai ieftin

Atunci cand plasezi o comanda pe BaiatulCuFlori.ro ai doua optiuni: fie alegi unul din aranjamentele disponibile in magazinul nostru online, fie ne dai un telefon si ne explici cu cine ai de-a face in fiecare zi! Noi iti vom personaliza aranjamentul in functie de personalitatea destinatarului. Stai linistit, nu vom pune (doar) gura leului in el!. Acum serios, chiar poti sa stai linistit, nu iti asumi niciun risc! In cazul in care optezi pentru personalizare iti vom trimite poza buchetului inainte de livrare. In situatia (putin probabila) in care nu esti de acord cu propunerea noastra, vom fi fericiti sa il modificam. In plus, pentru ca apreciem originalitatea si vrem ca fiecare femeie sa se poata bucura de un aranjament unic si pe gustul sau, vei primi si o reducere substantiala!

Te salut si te astept in floraria noastra online si la telefon:

www.baiatulcuflori.ro
074-BAIATUL


Kudika
11 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.