Setari Cookie-uri

Advertorial (P) De Paste, sa daruim cu suflet!

Avon te ajuta sa le daruiesti celor dragi cadouri speciale!

Pentru ca se apropie sarbatorile Pascale ne gandim cum sa ii surprindem pe cei dragi cu daruri frumoase, cu surprize speciale si cu zambete calde.

Ne dorim sa ajungem la sufletul lor, sa le inveselim zilele calde de primavara si sa ii avem in jurul nostru in fiecare zi.

Avon este alaturi de noi ca de fiecare data si ne ajuta sa le oferim celor dragi cadouri cu suflet, cadouri care la randul lor reprezinta un ajutor nepretuit pentru femeile care sufera de cancer la san sau pentru cele care sunt victime ale violentei domestice.

Prin intermediul achizitionarii produselor dedicate campaniilor speciale daruiesti zambete celor dragi si un ajutor special femeilor care au nevoie de acest lucru.

Bratara Respectului si Setul de Cercei sunt accesorii delicate ce pot fi purtate la orice tinuta si reprezinta cadouri inspirate pentru mame, prietene, surori si colege.

Tricoul MURMUR si Tricoul Ioana Avram sunt perfecte pentru tinutele lejere, iar imprimeurile transmit un mesaj deosebit.

Buretele de baie roz face ca fiecare baie sa fie un adevarat rasfat.

Mai mult decat atat, profitul ce se obtine in urma vanzarii cadourilor speciale este donat integral catre Campania Respectului si Campania pentru Sanatatea Sanilor initiate si sustinute de Avon Romania.
Lider pe piata cosmeticelor din Romania, Avon lupta prin intermediul celor doua campanii pentru independenta femeilor si nu numai.

Prin Campania pentru Sanatatea Sanilor si prin Campania Respectului, Avon lupta impotriva cancerului la san si impotriva violentei domestice asupra femeilor. In acelasi timp, compania finanteaza programe de informare si de educare a femeilor din Romania si este alaturi de pacientii diagnosticati cu cancer la san prin asigurarea echipamentelor medicale necesare.

Pana in momentul de fata aceste doua campanii au donat 2,8 milioane de dolari si au dotat cu echipamente medicale de ultima generatie 8 centre oncologice.


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.