Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Web hosting pentru magazinele online

Atunci cand detii un magazin online, este esential sa alegi un provider de web hosting care sa asigure toata gama de servicii necesara unui astfel de site. Dar, cu atat de multe optiuni de hosting disponibile, o astfel de alegere poate fi dificila si, probabil, vei avea nevoie de o cercetare mai amanuntita in domeniu sau de un specialist care sa iti poata explica in detaliu ce presupune gazduirea web in cazul magazinelor online.

Cateva considerente care te vor ajuta sa alegi pachetul de gazduire web si providerul de hosting potrivit:

• Viteza. Viteza sau timpul de incarcare al paginilor site-ului este foarte importanta. Potrivit unor studii recente, 47% dintre consumatori se asteapta ca o pagina sa se incarce in cateva secunde, iar 40% dintre ei vor abandona site-ul, daca acest interval de timp este depasit. Odata ce un client ajunge pe site-ul tau, ar fi pacat sa plece inainte de a vedea produsele. Furnizorul de web hosting joaca un rol-cheie in ceea ce priveste viteza de incarcare a site-ului. Asigurarea vitezei optime si a unui timp de incarcare cat mai scurt este un factor esential cand alegi un provider de web hosting.
• Spatiul de stocare. Spatiul de stocare, in cazul comertului online, este determinat de marimea imaginilor, a videoclipurilor utilizate si a continutului textual. Atat marimea, cat si cantitatea acestora ocupa spatiu. Multe companii de web hosting limiteaza nu numai cantitatea de date stocate, dar si cantitatea de date transferate pe serverele lor. Pe de alta parte, unele firme de web hosting furnizeaza abonamente cu spatiu de stocare nelimitat. Acest lucru se poate dovedi foarte util in cazul in care intentionezi sa iti dezvolti constant magazinul online.
• Traficul. Traficul lunar estimat initial poate depasi asteptarile sau poate fi depasit foarte mult in anumite perioade. Daca desfasori campanii la TV sau campanii online de mare avengura te poti astepta ca in unele zile sa ai un trafic urias pe site. Cand traficul pe magazinul tau online este foarte mare, site-ul se poate incarca greu sau poate fi indisponibil in anuite momente. Acest lucru se poate traduce in pierderi financiare. Unele firme de web hosting furnizeaza abonamente cu trafic lunar nelimitat.
• Masurile de securitate. De cele mai multe ori, un magazin online integreaza si plata cu cardul. In cadrul acestui proces, clientul va furniza informatii personale ce trebuie protejate cu orice pret. Masurile de securitate au rolul de a preveni furtul informatiilor confidentiale, in scopul folosirii acestora intr-un mod fraudulos. De asemenea, un magazin online bine securizat creste nivelul de incredere al potentialilor clienti.
• Server dedicat. De cele mai multe ori, un magazin online are nevoie de un server dedicat. Cand partajezi un server cu alti clienti de hosting, exista riscul de a nu avea acces la toata latimea de banda sau la memoria de care ai nevoie. Pe un server dedicat, magazinul online ruleaza rapid si eficient, chiar daca sunt cresteri mari de trafic sau incarci o multime de fotografii si videoclipuri de inalta rezolutie. Toate resursele de pe server sunt alocate pentru tine, primesti actualizari frecvente ale sistemului de operare si patch-uri de securitate.
• Asistenta tehnica si comerciala. La fel ca si in multe alte lucruri ce se bazeaza pe tehnologie si in cadrul magazinului online pot aparea probleme tehnice. De aceea, este recomandat ca providerul sa ofere servicii pentru clienti, disponibile 24/7, cu raspuns rapid. Chatul cu echipa de vanzari sau folosirea unei linii telefonice sunt cruciale pentru asigurarea unui serviciu eficient pentru clienti. De asemenea, asistenta prin e-mail reprezinta un mijloc prin care problemele clientilor pot fi clarificate, si in care acestia pot fi educati in privinta modului de functionare a serviciilor pe care le primesc.

Webhosting4.net ofera servicii de gazduire web pentru orice tip afacere online. Intra pe www.webhosting4.net si alege solutia potrivita pentru site-ul tau. De asemenea, poti beneficia de reduceri si oferte speciale pentru gazduirea web.


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.