Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Alege zambetul care iti aduce aminte de ACASA!

Intr-o tara care pierde din ce in ce mai multi doctori talentati in favoarea unor oferte in strainatate, clinica Orto-Implant Expert vrea sa pastreze si sa promoveze specialistii si serviciile de calitate in Romania. Astfel lanseaza o campanie adresata exclusiv expatilor romani, pentru a-i convinge sa redescopere calitatea chiar la ei acasa. Daca si tu te numeri printre cei ce isi doresc sa revina in tara in perioada 15 Iunie - 15 Septembrie, poti beneficia de un discount de 10% din preturile Orto-Implant Expert la toate serviciile dentare pe care ti le doresti.

“Pe principiul ca nicaieri nu e mai bine ca acasa, vrem sa ii facem pe pacientii proaspat reveniti in Romania sa se simta pe scaunul de la stomatolog la fel de confortabil ca in fotoliul din propria sufragerie. Promitem sa-i intampinam cu ospitalitatea specifica romanilor si cu standarde medicale internationale. Tu vii cu biletul de avion acasa, Orto-Implant Expert vine cu reducerile!”, ne spune Dr. Mihaela Dan, medic dentist specialist ortodont.

Daca preturile in tarile din Europa pentru tratamentele ortodontice si aparatele dentare pornesc de la un minim de 2000 de euro, acestea sunt disponibile la noi la costuri considerabil mai scazute, ce pot ajunge chiar la suma de 500 euro, cu aceleasi materiale si aceeasi calitate a actului medical. Daca luati in calcul si discount-ul oferit, parca incepeti deja sa zambiti, nu?

Campania are un scop economic dar si unul functional. Concret aceasta a fost gandita special pentru sezonul concediilor, cand majoritatea romanilor revin in tara pentru a-si vizita familia si pe cei dragi. Marea majoritate a tratamentelor stomatologice se pot rezolva in aceasta vacanta. Pentru tratamentul ortodontic, care este de durata, pot face o programare pentru consultatie si tratament pentru ei sau pentru copiii lor ramasi in tara. Experienta acumulata cu pacienti din Italia, Spania, Anglia, Belgia arata ca acestia prefera sa isi monteze aparatul ortodontic in Romania la costuri mici si sa continue controalele periodice in strainatate. O parte dintre ei aleg in locul controlului de 70-80 euro din tarile de adoptie, un bilet de avion spre Romania, ocazie cu care ii pot revedea pe cei dragi. Aceasta calatorie le aduce de doua ori mai multe motive de a zambi.

Trebuie sa adaugam ca Orto-Implant Expert este o clinica specializata in tratamente ortodontice (aparate dentare copii si adulti, mobile si fixe, cu bracketuri metalice, ceramic si de safir) si de implantologie, cu o echipa medicala care insumeaza peste 43 de ani de experienta. Aici puteti beneficia si de tratamente interdisciplinare pentru endodontie, chirurgie, parodontologie, protetica.

Pentru a beneficia de discount-ul oferit de Orto-Implant Expert nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail pe adresa zambetuldeacasa@ortoimplant.ro in care mentionati tipul de tratament dorit, modalitatea de contact preferata si perioada de timp pe care o veti petrece in tara. Mai multe detalii puteti gasi pe www.ortoimplant.ro sau la Tel: 0728.12.28.28 sau 021-796.10.28. Echipa Orto-Implant Expert va va contacta pentru stabilirea detaliilor.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.