Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Paduchii - o problema de secole, care poate fi evitata sau rezolvata rapid si usor

Cu siguranta ati vazut cel putin o data o pictura sau o poza cu egipteni din antichitate. Si, mai ales, cu siguranta v-ati minunat de podoabele lor capilare bogate, de coafurile elegante si sofisticate pe care le aveau. Ceea nu stiati probabil este faptul ca, in multe din aceste cazuri, coafurile aranjate cu multa migala erau false. Egiptenii purtau peruci pentru a nu-si pierde timpul cu aranjarea parului.

Ce este si mai interesant este faptul ca purtarea perucilor era eficienta in evitarea paduchilor de cap. Iata cum, problema paduchilor de cap este “de cand lumea si pamantul” si continua sa fie o problema chiar si in secolul XXI.
Haideti sa vedem cum ii putem evita noi pentru a nu ne intoarce in timp, la purtarea perucilor.

PASUL 1: Pentru a putea evita transmiterea paduchilor de cap, este necesar sa stim:


Cum se transmit paduchii de cap

Paduchii de cap nu fac niciun fel de discriminari intre parul curat si cel murdar, fie el lung sau scurt. Studiile internationale arata ca acestia se intalnesc cel mai des in parul curat. Paduchii se transmit prin contactul direct dintre capetele a doua persoane sau prin obiecte de uz personal. In randul copiiilor, paduchii de cap se raspandesc cel mai rapid, fiindca sunt activi, alearga mult, se joaca si se ating constant. Un studiu recent facut de IMAS pentru Paranix Romania confirma ca cei mici sunt mai predispusi la o infestare cu paduchi, fata de adulti. Cei mai multi dintre cei care au avut paduchi cel putin o data, mai exact 45,4%, i-au luat de la scoala sau de la gradinita.

Care sunt locurile si situatiile in care ii putem contacta

Locurile si situatiile din care copiii pot contacta paduchii de cap sunt surprinzator de multe si de variate, insa cele mai frecvente sunt gradinitele si scolile, desi nu sunt singurele:

PASUL 2: Ce sa facem pentru a nu contacta paduchi de cap

Explicati-i copilului sa nu isi imprumute obiectele personale, precum peria de par, clamele, caciula, sapca, palariile
• Daca vreti sa fiti si mai sigur ca va veti feri copiii de contaminarea paduchilor de cap, Paranix va vine in ajutor cu o solutie utila si la indemana: un spray de preventie, care va tine departe de copil micile insecte, timp de 24 de h. Spray-ul Paranix ii va oferi protectie imediata impotriva paduchilor de cap. Formula sa cu extracte din plante a fost dovedita clinic ca este eficienta in profilaxia pediculozei si este sigura pentru utilizarea de zi cu zi.
Paranix pentru preventie poate fi utilizat in fiecare zi, in timpul epidemiilor de paduchi, pentru a evita infestarea sau, imediat dupa ce ati terminat un tratament de eliminare a paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea.
Daca ati aflat un pic tarziu de modalitatile prin care puteti preveni transmiterea paduchilor de cap, Paranix are remedii eficiente pentru a omori 100% paduchii de cap si ouale acestora, in doar 10-15 minute: Paranix spray si Paranix sampon, pe care le puteti gasi in farmacii.

Asadar, aceeasi problema – paduchii de cap, intr-un alt secol, insa o alta abordare si modalitate de a scapa de acestia: Paranix.


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.