Barbatii, ca si femeile, au momente de nesiguranta atunci cand isi dau hainele jos in fata unui nou partener si, in cazul lor, cele mai multe dintre aceste griji au legatura cu dimensiunea si forma penisului. In teorie, un penis mare este semn virilitatii si potrivit ideile preconcepute, este criteriul suficient pentru a satisface o femeie.

Daca orgasmul este strict vizual la vederea unui organ mare, atunci da, un penis de dimensiuni generoase este singurul talent pe care trebuie sa il posede un barbat pentru a fi pe placul unei femei. Adevarul este, insa, cu totul altul.

Doar un procent foarte mic de femei poate ajunge la orgasm exclusiv prin penetrare. In rest, cele mai multe dintre femei ajung la orgasm prin stimularea clitorisului. Desigur, acest lucru se poate intampla si in timpul actului sexual insa cea mai sigura metoda pentru a aduce o femeie la orgasm este sexul oral sau folosirea degetelor.

foto shutterstock barbat in boxeri

Desi putini dintre ei recunosc, multi dintre barbati isi fac griji in ceea ce priveste dimensiunile lor si o parte dintre acestia iau in calcul sprayuri, pastile si pompe care promit marirea organului genital, fara sa se intrebe daca au sau nu cu adevarat nevoie de acest lucru.

Ca sa punem situatia in numere cat se poate de concrete, si nu in idei preconcepute furnizate de filmele porno, un penis obisnuit in stare flasca are in jur de 8 cm, iar unul obisnuit in stare erecta are putin peste 12 cm.

Femeile sunt mai putin interesate de marimea penisului decat barbatii

Grijile pe care si le fac barbatii in legatura cu organele lor nu au intotdeauna o legatura cu modalitatea prin care partenerele lor ajung la orgasm iar acest lucru poate fi o urmare a unei educatii sexuale precare. Asa cum spuneam mai sus, in timpul actului sexual, pentru cele mai multe dintre femei, stimularea clitoridiana este calea cea mai sigura catre un orgasm si nu penetrarea vaginala.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: