Setari Cookie-uri

Tu cand ai luptat ultima oara pentru prietena ta? - Marsul Trupelor Roz

E prietena ta si iti e mereu alaturi, o pretuiesti si o iubesti. Acum e timpul sa ai grija de sanatatea ei si sa afli ca e bine!

De cele mai multe ori preferam sa ignoram boala, sperand ca nu ni se va intampla noua sau celor dragi, insa in Romania, 1 din 8 femei risca sa dezvolte cancer la san si anual, 9000 de romance sunt diagnosticate cu aceasta maladie.

Din fericire, cancerul la san poate fi tratat si chiar vindecat. Trebuie doar descoperit in fazele primare, cand rata de vindecare este de 94%.

De aceea, e timpul sa ne facem vocea auzita si sa le indemnam pe femeile dragi noua sa afle ca sunt bine!

Te provocam sa te inrolezi alaturi de prietenele tale in Marsul Trupelor Roz si impreuna sa fim invingatori in lupta pentru sanatate!

Traseul marsului: Piata Unirii – Parcul Tineretului.

Sunam adunarea: duminica, 11 octombrie, ora 15:30, in Piata Unirii.

Din arsenal vor face parte mii de confetti roz si baloane cu heliu pe care le vom lansa in memoria victimelor cancerului la san. La final ne vom face vocea auzita la cel mai spectaculos karaoke.

Citește și:

Luptam cu optimism pentru femeile dragi noua si transformam Marsul Roz intr-o victorie a frumusetii si sanatatii. Este lupta fiecaruia dintre noi in egala masura si avem nevoie de tine.

Inroleaza-te in Marsul Trupelor Roz!
Alatura-te Marsului si Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.