Setari Cookie-uri

Test: Ce personaj de poveste esti?

Fara doar si poate universul copilariei s-a construit in primii ani de viata pe fantasmele povestilor cu zane, Feti-Frumosi si capcauni. Mai tarziu, am aflat ca acestia nu sunt chiar asa cum paginile ingalbenite de vreme ii descriau dar aveam sa constatam ca si in realitate sa pastreaza parca un picut din trasaturile protagonistilor din basme. Asadar, incearca testul de saptamana aceasta pentru a te intoarce pentru o clipa in timp, in lumea himerelor unde totul era posibil. In plus, vei afla ca intr-un fel sau altul te poti asemana poate tocmai cu personajul tau preferat.

b. ies la o plimbare
c. ma uit la un film de dragoste
d. “convoc” o intalnire intre fete la mine acasa

9. Cand ti se intampla ceva neplacut replica ta este:

a. “O sa trec si peste asta”
b. “Nimic nu ma poate dobori”
c. “De ce tocmai mie?”
d. “Asta este”

10. Te-ai despartit de prietenul tau alaturi de care erai de cativa ani. Cum reactionezi:

a. ma resemnez, viata merge mai departe
b. daca trebuie, lupt pentru refacerea relatiei
c. sunt foarte deprimata
d. nu-i o mare paguba, oricum nu ma merita!

11. Dragostea te face sa:

a. uiti de toate necazurile
b. treci dincolo de limite
c. visezi
d. te simti perfect in pielea ta


Rezultate:


Majoritatea A: Cenusareasa

Daca s-ar scrie despre tine atunci cu siguranta te-ai incadra de minune in povestea Cenusaresei. Esti capabila sa rabzi si sa treci peste orgolii in asteptarea iubitului dorit. Esti modesta si fidela, iar bunatatea ta a fost mereu apreciata de cei din jur. Cu rabdarea cu care te-ai inarmat sigur va veni (daca nu a sosit deja) si momentul in care te vei simti rasplatita pentru toate necazurile care s-au abatut candva asupra ta. Incearca totusi sa te indepartezi de cei despre care banuiesti ca iti vor raul sau care cel putin nu sunt sinceri pentru ca sufletul tau mare ar putea fi exploatat peste masura de ceilalti.

Majoritatea B: Mica Sirena

In cazul tau, orice s-ar spune nu iti poate contesta nimeni curajul. Ca si frumoasa Ariel esti capabila sa lupti, sa faci sacrificii si sa treci dincolo de orice bariera pentru a-l cuceri pe alesul inimii tale. Nu asculti parerile celor din jur, nimeni nu te poate opri daca iti stabillesti cu adevarat un scop si cunosti mai bine decat oricine cat de greu poate sa fie uneori drumul pana la fericire. Oricum, satisfactia finala e...imensa!


Majoritatea C: Scufita Rosie

Ei bine, draga scufito, tu esti speciala si simpatica tocmai pentru ca, pe de-o parte, pastrezi inca amintirea copilului care ai fost candva. Esti candida si vesela, pura si jucausa, atribute care cu usurinta te vor face placuta in ochii celorlalti. Iti place sa visezi si adesea ii creditezi cu incredere pe toti oamenii, indiferent daca abia i-ai cunoscut sau nu. Ai grija insa, numai tu te poti feri de "lupul cel mare si rau"!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.