Setari Cookie-uri

Test: Cat esti de atrasa de iubirile interzise?

In fiecare dintre noi exista un coltisor mai mult sau mai putin ascuns care naste din cand in cand intrebari si framantari ce incep invariabil cu "Ce-ar fi daca....?". Se intampla sa uitam de reguli si prejudecati si sa ne avantam sub impulsul momentului intr-o relatie care nu poate sa dureze asa cum putem sa "dam inapoi" inca din prima clipa pentru ca ratiunea ne "interzice". Raspunde sincer la intrebarile testului nostru si vei afla cat esti de tentata de relatiile mai putin obisnuite.

a. as pleca un weekend la munte cu un tip de care ma simt atrasa de ceva vreme
b. as iesi cu fetele la “agatat”
c. nu cred ca i-as ascunde ceva vreodata

8. Daca iubitul tau te surprinde uitandu-te admirativ la o persoana de sex opus pe strada, ii spui:

a. “Uite-o si pe tipa aia. Are un corp superb”
b. “Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”
c. “Ma uitam doar la vestimentatia lui...Cred ca ti s-ar potrivi si tie”


9. Ce crezi ca este mai important intr-o relatie:

a. pasiunea si discretia
b. iubirea si respectul
c. increderea si comunicarea

10. Flirtul este:

a. primul pas catre o aventura
b. incitant si uneori amuzant
c. placut atata timp cat nu esti implicata intr-o relatie stabila

11. N-ai putea trai toata viata alaturi de un barbat:

a. sarac
b. incult
c. infidel


Interpretarea rezultatelor:


Majoritatea A:


Dintotdeauna ai fost tentata de orice situatie care ar fi putut incepe cu “Nu ai voie sa faci asta.../ Nu e bine sa procedezi asa...” Ai urat mereu prejudecatile sociale, limitele conservatorilor sau privirile indignate ale celor care te “judecau” tocmai cand te simteai mai bine. Nu se poate spune ca treci peste orice pentru a-ti atinge scopul dar cel putin, atat cat iti este permis, iti incerci norocul. Esti foarte stapana pe trairile tale si pe deciziile pe care le iei, iti asumi responsabilitatea acestora si stii ca in final nu vei regreta nimic. Atentie insa, daca te vei ghida numai dupa instinct s-ar putea sa simti intr-o zi ca situatia ti-a cam scapat de sub control. Distreaza-te, simte-te bine dar pastreaza-ti intacte simtul masurii si capacitatile analitice. Asa, n-ai cum sa fii prinsa pe picior gresit!

Majoritatea B:

Daca ar trebui sa iti fie descrisa personalitatea intr-un mod simplist am putea spune: “una calda, una rece”. Asta, pentru ca in sufletul tau incerci in permanenta sa iti echilibrezi pe cat posibil trairile. Ai momente in care incerci sa scapi de monotonie si ai porniri de “revolta” dar imediat intervine partea ta ponderata si “calmeaza spiritele”. Esti constienta ca micile nebunii adauga savoare vietii dar pe de alta parte nu vrei sa iti asumi riscul de a-i face pe altii sa sufere doar pentru capriciile tale. Pe scurt, ai invatat cum sa-ti animi existenta atunci cand aceasta o ia pe o panta anosta dar te opresti de fiecare data inainte de a exagera!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.