Setari Cookie-uri

Advertorial Jurnal de stewardesa: Viata ca o calatorie in jurul lumii

Iubesc ceea ce fac. Meseria de insotitor de bord mi-a adus cele mai mari satisfactii si impliniri. Mi-a oferit cele mai frumoase amintiri. Mi-a potolit dorul de necunoscut si de viata noua. M-a invatat ca nu exista limite daca iti doresti ceva si ca iti cresc aripi daca iti doresti sa zbori.

Advertorial

Am ajuns in cele mai indepartate colturi ale lumii, am descoperit alte culturi, am cunoscut oameni noi, am legat prietenii pe viata, mi-am rasfatat corpul in diverse hoteluri si spa-uri din lume, mi-am facut cumparaturile in marile centre comerciale ale lumii, mi-am baut cafeaua si am luat cina in locuri in care altadata visam doar sa ma pot teleporta.

Cand esti insotitor de bord, inveti sa traiesti si sa te simti firesc, ca printre ai tai, langa multe nationalitati ale lumii. Dar si provocarile sunt pe masura. Nu este usor sa traiesti departe de familie, de prietenii de-o viata, de tot ceea ce iti este familiar. Ajungi la aniversarile, petrecerile, evenimentele, sarbatorile din viata celor dragi cu ceva luni sau chiar ani intarziere. Pozele si video-urile ostoiesc dorul, dar nu suplinesc imbratisarea celor dragi.

Sa iti faci si sa iti desfaci bagajul in 10 minute este o nimica toata. Mai dificil este sa iti pui viata intr-un singur bagaj in care nici macar nu ai voie sa cari totul. Este mai greu sa fii de cele mai multe ori pe fuga, intr-o fuga contracronometru. Corpul sa iti ceara somn, dar mintea sa fie educata sa iti spuna ca i-ai asigurat suficient. La un moment dat nici nu mai stii in ce fus orar traiesti. Dar trezitul la ore nepotrivite iti intra firesc in sange, iar aeroporturile lumii aproape ca iti devin o a doua casa.

Situatiile neprevazute trebuie rezolvate cu calm si zambet, iar infatisarea ta trebuie sa fie intotdeauna impecabila. Tenul nu trebuie sa dezvaluie ritmul de viata alert, noptile prea scurte sau nedormite, ci sa transmita incredere in tine, optimism, prestanta. Fiindca nu am timp sa il ingrijesc prea mult, imi rasfat tenul cu produse de buna calitate care il regenereaza rapid si ii redau prospetimea si frumusetea naturala. Produsele Vichy din gama Idealia sunt perfecte pentru intretinerea pielii si pentru a sterge efectele ritmului de viata agitat.

Ziua folosesc o crema cu efect de netezire si iluminare, iar pe timpul noptii optez pentru un gel cu efect reparator pe baza de uleiuri protectoare si ingrediente active precum Idealia Skin Sleep. Astfel, odata cu mine, reuseste si tenul meu sa faca fata provocarilor, iar pielea sa se mentina supla, odihnita si hidratata.


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.