Setari Cookie-uri

Conecteaza-te la bucuria sarbatorilor de iarna!

Intra in atmosfera Craciunului ca intr-un basm, cu idei noi, care sa-ti faca amintirile si mai placute.

Advertorial

Poti aduce caldura sarbatorilor de iarna in casa ta, printr-un decor unicat, cu cel mai actual design sau cu accente vintage, numai pe numaipentrucraciun.ro, unde artisti plastici si mesteri populari (Cristina Gagiu, Alexandru Rotar, Daniel Ionescu, Ionel Cococi, Cornel Sitar) va propun cadouri pentru cei dragi si decoratiuni feerice, produse in Romania.

Absolut fiecare accesoriu pentru Craciun, pe care il vei gasi in magazinul nostru online este decorat manual si transmite un farmec aparte, pe ideea ca ceva frumos, creat de mana unui artist reflecta sensibilitate si ne conecteaza la bucuria sarbatorilor de iarna.

Pentru a crea un decor calduros si buna dispozitie, in aceasta iarna, iti recomandam Frosty, colectia noastra de suporturi pentru lumanari, din sticla decorata manual, iar pentru impodobirea bradului poti alege decoratiuni din ceramica, absolut fermecatoare sau globuri hazlii cu Mos Craciun atipic, la reducere, pictate manual.

Daca iti doresti o ambianta magica nu rata reducerile la colectia Frosty, care te va ademeni cu miniaturi din metal tratat prin brunare, in forma de orasel sau cu suporturi de lumanari decorate cu o vopsea care imita efectul de gheata.

Un obiect facut manual are darul de a fi o sursa misterioasa de inspiratie, pe care chiar merita sa o ai in decor.


Kudika
17 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.