Setari Cookie-uri

10 semne care indica dezechilibrul chakrelor

Multor oameni inca le sunt destul de evazive conceptele de chakre sau campuri energetice, fara ca acest lucru sa fie neaparat iesit din comun.

In general, societatea in care evoluam pune mare pret de posesiunile materiale si pe satisfactia imediata oferita de acestea. Se pare ca omul modern, in goana lui zilnica pentru o viata mai buna, nu mai are timp pentru nimic care necesita o oarecare doza de intelegere, acceptare sau recunoastere spirituala. Si, din pacate, mai suntem inca deficitari in ceea ce priveste motivatia, abilitatile si, mai ales credinta. Doar pentru ca nu suntem in stare sa vedem un lucru, asta nu inseamna ca acesta nu exista (vezi gravitatia sau Wi-Fi).

chakre
Foto: wavebreakmedia, Shutterstock

Desi credinta nu poate face ca un obiect sa existe sau sa nu existe in realitate, aceasta ne ofera posibilitatea de a alege: fie ramanem neputinciosi, neindraznind sa ne infruntam temerile si ramanand cantonati in prezentul anodin, crezand ca nu putem face nimic pentru a ne schimba vietile, fie ne satisfacem cu indrazneala curiozitatile si cercetam ce posibilitati exista in ceea ce priveste echilibrarea chakrelor si a campurilor energetice. Iata cateva semne care pot indica anumite dezechilibre ale campurilor energetice sau ale chakrelor:

1. Nu stii ce sa faci cu viata ta.

2. Te simti deprimat, stresat sau anxios.

3. Te simti deseori foarte epuizat.

4. Ai dificultati in a lua pana si cele mai mici decizii.

5. Te simti coplesit cu usurinta.

6. Esti neinteresat de sex, creativitate si nu ai chef sa te distrezi.

7. Te simti neimplinit in relatiile cu alte persoane.

8. Ai dificultati in a castiga suficienti bani.

9. Ai dificultati in a-ti asigura o locuinta.

10. Iti este imposibil sa crezi in ceva.

Experientele vietii de zi cu zi sunt coplesitoare si par imposibil de gestionat, pentru multi dintre semenii nostri. Acest lucru se intampla atunci cand campul energetic se afla situat la departare de corpul biologic, care este supus unei avalanse de informatii, senzatii si sentimente. Pentru a atenua o parte din aceste sentimente si senzatii brute si coplesitoare, este nevoie sa “aducem” campul energetic mai aproape de corp. Este nevoie de intentie si mult exercitiu pentru a “lucra” cu energiile in acest mod, insa nu imposibil, chiar si pentru cei mai putin initiati.

Citește și:

Prin intermediul chakrelor, informatia circula inauntrul si inafara sistemului nostru biologic. Daca chakrele sunt blocate, atunci pare foarte dificil sa obtinem ceea ce ne dorim, nu avem sorti de izbanda in incercarile pe care le facem si nu intrezarim niciun raspuns limpede la intrebarile care ne preocupa. Aceasta situatie poate fi coplesitoare si extrem de dificil de gestionat. Cu toate acestea, nu este vorba despre esec, ci este doar un semn ca suntem oameni si ca, inevitabil, ceea ce ni se intampla sunt lucruri aparent normale, pentru ca sunt des intalnite in societatea de azi. Insa, daca beneficiem de avantajul deschiderii spre campul energetic si echilibrarea chakrelor, avem la indemana uneltele potrivite care ne pot indruma spre sanatate, echilibru si noi oportunitati pentru dezvoltarea personala. Atunci cand chakrele sunt aliniate, totul devine limpede, usor de obtinut si capata un sens, pentru ca, pana la urma, viata consta intr-un dans delicat intre alinierea interioara si circumstantele exterioare.

Lumea din exterior este doar o reflexie a lumii interioare a fiecaruia dintre noi, iar lumea interioara este puternic influentata de circumstantele din exterior. Nu avem nevoie decat de o motivatie solida si de intentie pentru a putea beneficia de fortele benefice ale energiilor care ne definesc.

Citește și:

Foto prima pagina: Kite_rin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.