Setari Cookie-uri

Advertorial La Vie en Rose - 5 trucuri frantuzesti pentru a te bucura de viata

Stiinta fericirii a devenit in ultimii ani o preocupare frecventa in randul cercetatorilor, a psihologilor si desigur, a oamenilor de rand. Faptul ca omenirea pare sa devina cu atat mai nefericita cu cat calitatea si speranta vietii creste a intrigat la inceput capetele luminate ale Universitatilor din intreaga lume.

Advertorial

Ulterior, faptul ca nefericirea este o stare de spirit aproape independenta de factorii externi a devenit un fapt acceptat si intr-atat de natural incat parea ca lucrurile au stat astfel de cand lumea. In cele din urma s-a trecut si la gasirea unor solutii pentru aceasta problema iar acestea nu au fost deloc surprinzatoare. Stiinta de a trai frumos nu s-a nascut in secolul nostru. Aceasta este o arta bine stapanita de cateva populatii de pe Mapamond. Intre acestea, cei mai apropiati ne sunt francezii, adevarati autori ai "manualelor" de fericire. Din cultura si intelepciunea acestora am selectat cateva sfaturi mai mult sau mai putin neobisnuite pentru o viata frumoasa pe care sa vi le prezentam in randurile ce urmeaza:

1. Poarta lenjerie incredibil de sexy intr-o zi obsinuita.

2. Invata sa spui „nu”!

Simti ca nu mai poti, iti explodeaza capul, juri ca ai atins limita epuizarii acum 5 deadline-uri. Si totusi, atunci cand cineva iti mai cere ceva, spui ca il vei face. Ce a fost in capul tau cand ai acceptat? Habar nu ai, pur si simplu ti-a fost jena sa spui „nu”. Sunt doua litere amarate! O poti face: N. U. Poti adauga ce vrei tu pentru a indulci refuzul, insa nu ramane nu. Si crede-ma, iti vei multumi mai tarziu, in timp ce savurezi un pahar de vin binemeritat, la sfarsitul unei zile care era cat p-aci sa nu se mai termine.

3. Invata sa-ti spui „da”!

De prea multe ori iti refuzi aproape automat micile placeri in viata. Fie ca este vorba de un delicios ecler sau un ruj nou, o pereche de pantofi sau o poseta cocheta parca te-ai obisnuit sa iti indepartezi privirea de la micile bucurii ale vietii. E adevarat, nu sunt produse vitale, dar fericirea ta va alimenta Universul cu energii pozitive. Practic, esti datoare sa iti cumperi obiectul dorit!

4. Dupa o zi grea, rasfata-te cu un pahar de sampanie fina si o baie cu multa spuma.

5. Bea cafeaua din cea mai frumoasa ceasca. Foloseste cele mai elegante tacamuri chiar si atunci cand mananci singura. Fiecare zi este o sarbatoare minunata.


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.