Setari Cookie-uri

Cine este partenerul secret pe care fiecare femeie trebuie sa-l aiba in casa zi de zi

O femeie care se respecta pe sine stie cum sa-si transforme locuinta intr-un paradis.

confort

Confortul nu reprezinta un stil aparte de amenajare interioara, ci trebuie sa faca parte din orice design. Confortul este, de altfel, partenerul secret pe care fiecare femeie trebuie sa-l aiba in casa in fiecare zi.

Iata cum ai putea sa iti transformi casa intr-o locuinta confortabila:

1. Scaunele

Fiecare persoana petrece foarte mult timp pe scaunele din propria casa, fie in timpul mesei, fie atunci cand lucreaza la birou sau sta de vorba cu musafirii la o cafea. De aceea, scaunele sunt printre piesele de rezistenta ale unei locuinte confortabile.

Cumpara scaune care sunt maleabile si ferme in acelasi timp. Materialul ideal este tesatura. Spatarul ar trebui sa-ti cuprinda spatele in asa fel incat sa te simti foarte confortabila atunci cand stai rezemata. Daca scaunul este prea adanc, circulatia sangvina la nivelul picioarelor ar putea fi afectata, conform thestar.com.

Citește și:

2. Patul

Pe patul din dormitor iti petreci aproximativ o treime din viata si cel putin 120 de zile cumulate pe an, de aceea trebuie sa acorzi acestei piese de mobilier toata atentia pe care o merita. Design-ul trebuie sa fie simplu, dar sa ofere dormitorului o nota de originalitate si de stil. Marimea patului trebuie sa depinda de marimea incaperii, de aceea nu se recomanda ca suprafata patului sa fie mai mare de o treime din suprafata camerei. Poti opta atat pentru un pat simplu, cat si pentru unul tapitat, deoarece ambele variante arata fabulos in orice incapere, dupa cum vedem la staer.ro.

confort

3. Canapeaua

Canapeaua reprezinta adevaratul tau ambasador al ospitalitatii in relatia cu musafirii, deoarece este principala piesa de mobilier din living, conform beazleyhome.com. Canapeaua trebuie sa aiba un design potrivit cu restul obiectelor din incapere si sa fie foarte confortabila. Marimea canapelei depinde de marimea livingului in care va fi amplasata. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie nu este foarte generos, opteaza pentru o canapea fara brate. Totodata, o canapea extensibila poate fi cea mai buna solutie, deoarece se transforma, convenabil, intr-un pat atunci cand ai musafiri care raman la tine peste noapte.

Citește și:

4. Pernele decorative si paturile

Pernele decorative si o patura sunt acele accesorii de mobilier care te ajuta sa iti pui in practica ideile de design si sa oferi locuintei un plus de confort. Alegerea modelelor potrivite nu este complicata. Spre exemplu, exista cel putin noua variante de a combina patternurile si culorile pernelor decorative, dupa cum vedem pe houzz.com. In plus, oamenii percep temperatura dintr-o incapere in mod diferit. In timp ce unei persoane ii poate fi frig la 18 grade Celsius, alta ar putea spune ca in casa este prea cald. Ofera-le musafirilor posibilitatea de a se inveli, atunci cand simt nevoia, cu o patura moale, calduroasa, dar si de a se sprijini pe niste perne confortabile atunci cand discuta cu tine sau cand va uitati la un film.

confort

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.